html_5 Nordjyske Bank og SEIF nærmer sig guldbryllup
Back
02.12.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Nordjyske Bank og SEIF nærmer sig guldbryllup

Nordjyske Bank og SEIF Fodbold er blevet enige om at forlænge deres mangeårige samarbejde, som har eksisteret siden 70'erne. Det vil sige, at samarbejdet snart har guldbryllup.

Artikelbanner 1

Kirsten Haunhøj Poulsen fra Nordjyske Bank og formand Bjarne Pedersen fra SEIF Fodbold har netop sat deres underskrift på en ny tre-årig aftale, hvor Nordjyske Bank fortsætter som hovedsponsor for SEIF Fodbold.

- SEIF Fodbold er omdrejningspunktet for rigtig mange borgere i alle aldre i Strandby-, Elling- og Nielstrup-området. Herunder en stor del af bankens kunder samt medarbejdere, siger Kirsten Haunhøj Poulsen og fortsætter:

- Det er et vigtigt lokalt kraftcenter, som vi er glade for at kunne bakke op omkring. Det er en fornøjelse at følge aktivitetsniveauet og de mange tilbud, der skabes af klubbens ildsjæle og dette vil vi, som den lokale bank, selvfølgelig fortsat bakke op omkring.

Bjarne Pedersen, formand SEIF fodbold:

- Vi er også glade for at kunne fortælle, at alle vores hold kan spille deres hjemmekampe på Nordjyske Bank Arena tre år frem i tiden. Sponsorkronerne bliver primært brugt til vores ungdomsafdeling, som i 2019 har fået omkring 15 procent flere medlemmer, især i de yngre årgange.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen