html_5 77-årig SIK-leder hædret for 52 års frivilligt
Back
23.11.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

77-årig SIK-leder hædret for 52 års frivilligt arbejde

Villy Hansen fra Skagen IK har været frivillig i en lokal fodboldklub i 52 år i træk. De sidste 41 år af dem har været i Skagen IK. Torsdag aften fik han overrakt DBU Jyllands Gør en forskel-pris.

Artikelbanner 1

1967 var året, hvor Villy Hansen fra Skagen begyndte som fodboldfrivillig. Det har han sådan set været lige siden, hvilket betyder, at det nordjyske kraftværk har arbejdet frivilligt for breddefodbolden i 52 år i træk, skriver DBU Jylland på sin hjemmeside.

På trods af sine snart 77 år er Villy Hansen stadig særdeles aktiv i Skagen IK, hvor han både er kampfordeler og bestyrelsesmedlem. Det er man rigtig glad for i den nordligst beliggende klub i Danmark.

- Villy er jo en mand uden de store armbevægelser, men han udfører det frivillige arbejde helt på sin egen facon. Han har en kæmpe viden, og så er han altid i godt humør og er dejlig humoristisk, lyder det fra klubben i indstillingen.

Villy Hansen har været frivillig så længe, at han allerede i 1986 modtog det daværende JBU’s sølvnål. I 2003 modtog han DBU’s sølvnål, og i 2005 fik han Skagen Kommunes idrætspris.

Med prisen følger et diplom, en gave og en check på 4.000 kroner.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen