html_5 FfI Fodbold forstærker sig med to topscorere
Back
20.11.2019 | Af: Michael Frederiksen

FfI Fodbold forstærker sig med to topscorere

FfI Fodbold forstærker sig med to topscorere fra Østervrå IF og Dronninglund IF. Når seriebolden igen ruller i 2020, trækker Mikas Seerup og Frederik Torp i FfI's rød- og sortstribede trøje.

Artikelbanner 1

19-årige Mikas Seerup blev med 12 mål i efteråret topscorer for Østervrå IF's serie 2-hold, der længe kæmpede med om oprykning. 24-årige Frederik Torp scorede i kalenderåret 2019 i alt 24 mål for Dronninglunds serie 1-hold. Nu skifter de til FfI, der i foråret skal spille om oprykning til Danmarksserien.

- Begge har lyst til at prøve deres evner af på et højere plan, og vi tror selvfølgelig på, at de kan være med blandt de 16-18 spillere, som skal kæmpe om pladserne på førsteholdet, siger FfI's sportschef, John Nygaard, til Kanal Frederikshavn.

FfI's målsætning er oprykning til Danmarksserien, men den nuværende trup er p.t. lidt hårdt ramt med en Mads Møller, som har været langtidsskadet, Frederik Klarskov skal opereres i knæet, og FfI's bedste spiller i efteråret, Kasper Sørensen, døjer også med skavanker.

- Det er nødvendigt at styrke truppen, og Mikas Seerup kan tydeligvis nogle ting. Vi tror også, at han bliver endnu bedre, når han kommer ind til et godt træningsmiljø med bedre spillere, siger John Nygaard.

Mikas Seerup er Østervrå-dreng og returnerede til barndomsklubben i sommer efter flere år i AaB, Vejle og Hedensted. Hans evne til at placere sig rigtigt og sparke bolden i kassen er to af de kvaliteter, som FfI fremhæver.

Frederik Torp har i mange år prioriteret håndbold højere end fodbold. Han er p.t. målvogter for FfI's 2. divisionshold, men nu vil han satse mere på fodbold end håndbold. Og på grønsværen står han ikke i mål. Her indtager han en offensiv rolle på banen.

- Vi har holdt øje med ham i længere tid. Han er fysisk stærk og hurtig, og 24 mål i 2019 viser lidt om hans kvaliteter, mener John Nygaard.

Som det ser ud nu, fortsætter alle FfI's nuværende spillere i klubben.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen