html_5 Heldet med unge FfI'ere - bliver i serie 3 efter 1
Back
10.11.2019 | Af: Michael Frederiksen

Heldet med unge FfI'ere - bliver i serie 3 efter 1-0

FODBOLD: FfI’s tredjehold spiller også i serie 3 i næste sæson. I den afgørende kvalifikationskamp på Fodboldvej mellem FfI og Dronninglund IF vandt hjemmeholdet - lidt heldigt - med 1-0.

Artikelbanner 1

For FfI var det den perfekte afslutning på et efterår, hvor holdet konstant var under nedrykningsstregen. Først i sidste spillerunde rykkede FfI op på en kvalifikationsplads. Det skete med en sikker sejr over Kvissel-Ravnshøj IF. Og lørdag eftermiddag lykkedes det altså at overleve i serie 3. 

- Det kunne være gået begge veje, erkendte sportschef i FfI Fodbold, John Nygaard, som sammen med andetholdstræner Peter Jørgensen styrede tropperne, da holdets normale træner, Thomas Nødbak Petersen sad i et fly, mens de unge spillere kæmpede på grønsværen.

Både i første og anden halvleg ramte gæsterne fra Dronninglund overliggeren, og dybt inde i dommer Kenneth Fuglsangs tillægstid fik de blå- og hvidstribede en scoring underkendt for offside.

Dermed blev topscorer Tobias Stilling matchvinder med sit fine og præcise hovedstød i kampens 79. minut. FfI har dermed både sit andet- og tredjehold i serie 3 i foråret.

Det har været den helt store kvalifikationsweekend i serierækkerne, men FfI var eneste hold fra Frederikshavn Kommune, som var i aktion. Flauenskjold IF, på grænsen til Frederikshavn Kommune, vandt over Harken i kampen om en plads i serie 2. Flauenskjold IF skal nu ud i et afgørende slag mod Hjørring IF.

Med FfI's sejr over Dronninglund IF ved vi, hvor de lokale klubber skal spille i foråret:

Danmarksserien:
IF Skjold Sæby
Jyllandsserien 1: FfI
Serie 2: Østervrå IF, Skagen IF, SEIF (oprykker) og IF Skjold Sæby 2 (oprykker)
Serie 3: FfI 2 (nedrykker), FfI 3 og FC Vakok (oprykker).
Serie 4: Kvissel-Ravnshøj IF, Jerup/Aalbæk. Dybvad Boldklub, Østervrå IF 2, SEIF 2 (oprykker) og IF Skjold Sæby 3 (oprykker).


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen