html_5 Serie 4 kører vi over - det gjorde vi også sidst
Back
07.11.2019 | Af: Michael Frederiksen

Serie 4 kører vi over - det gjorde vi også sidste gang

Anfører Rasmus Wrensted og flere andre rutinerede spillere fortsætter i Kvissel-Ravnshøj IF, selv om holdet i weekenden - noget overraskende - rykkede ned i serie 4.

Artikelbanner 1

Kvissel-Ravnshøj IF lå kun under nedrykningsstregen én gang i efterårssæsonen, og det var desværre efter sidste spillerunde.

- Vi har allerede snakket om, at vi skal bygge et nyt koncept op - igen med de lidt gamle spillere og unge, som kommer ind og sørger for lidt stabilitet i truppen. Lige nu er vi rigtigt gode, når vi har vores 13 bedste, men vi bliver ramt, når vi skifter ud, siger Rasmus Wrensted.

Han en én af de spillere, som helt sikkert fortsætter i Kvissel-Ravnshøj IF. Det samme gælder Jack Vejle. Begge er tidligere førsteholdsspillere i FfI. Anføreren er ikke i tvivl om, at der venter Green Devils et forår med mange sejre.

- Serie 4 kører vi over. Det gjorde vi også sidste gang, vi var der, pointerer Rasmus Wrensted.

Kvissel-Ravnshøj IF rykkede ned, da holdet i lørdags tabte 1-4 til FfI's tredjehold i en direkte kamp om at undgå nedrykning. Der var KRIF's sjette nederlag i træk.

- Vi fik en god start på sæsonen, og der var en god stemning i truppen, men det virker som om, at vores konceptet ryger på et eller andet tidspunkt. Det der med at stå lavt og vente på, at modstanderne kommer til os, fungerer ikke længere, forklarer Rasmus Wrensted.

I videoen roser han FfI's unge spillere, som lørdag kl. 14.00 skal ud i en kvalifikationskamp mod Dronninglund fra serie 4 om en plads i serie 3 i foråret 2020.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen