html_5 Nedrykningsgyser mellem FfI og Kvissel-Ravnshøj I
Back
02.11.2019 | Af: Michael Frederiksen

Nedrykningsgyser mellem FfI og Kvissel-Ravnshøj IF

Årets sidste Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen er eftermiddagens nedrykningsbrag i serie 3 mellem FfI's tredjehold og Kvissel-Ravnshøj IF. Taberen rykker ned i serie 4. KRIF kan nøjes med uafgjort.

Artikelbanner 1

- Det bliver en gyser mellem to hold med forskellig stil. Et ungt og løbestærkt hold mod et mere rutineret hold, vurderer Emil Smed fra KRIF.

Gæsterne har tabt fem kampe i træk, hvor holdet har lukket hele 27 mål ind.

- Vi er ramt lidt på selvtilliden, og når først vi er kommet bagud, har vi ikke formået at kæmpe os til noget - også fordi vi ikke får scoret på vores chancer. Vi er for dårlige i begge felter, erkender Emil Smed.

Hvordan forventer du, at kampen mod FfI udvikler sig?


- Jeg forventer en kamp med højt humør. Vi ved, at det bliver en svær opgave foran mange tilskuere, men vi vil gå til den med hovedet højt og afslutte denne sæson, som vi startede den. Det vil sige en flok gode kammerater, der nyder at spille sammen.

FfI er - i modsætning til KRIF - blevet bedre, som sæsonen er skredet frem. I de seneste fem kampe har FfI hentet syv point med en målscore på 10-9.

Spørgsmålet er dog, om FfI's meget unge hold kan stå distancen i denne nervepirrende kamp. Holdets gennemsnitsalder lørdag eftermiddag er 19,36 år.

- Vi har haft mulighed for at toppe holdet og stille med fire prominente spillere, der var faste spillere på vores førstehold i foråret, men vi har besluttet at spille med de spillere, der har været med omkring holdet hele sæsonen. De unge skal have lov at gøre deres flotte arbejdsindsats i efteråret færdig, hvilket jeg tror på resulterer i en sejr over Kvissel, siger FfI-træner Thomas Petersen.

FfI's andethold er rykket ned i serie 3, så klubben får både sit andet- og tredjehold i serie 3, hvis det det lykkes for FfI 3 at undgå nedrykning. Vinderen af Ugens Kamp er dog ikke sikker på at blive i serie 3. Holdet skal spille en kvalifikationskamp mod vinderen af en kamp mellem Sindal IF og formentlig PSI/Serritslev (2'ere i serie 4).

Opgøret mellem FfI og KRIF fløjtes i gang kl. 13.30 på FfI's baner på Fodboldvej. Teddy Mylund er dommer. Vi liveopdaterer på Facebook.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen