html_5 Hvad kan FfI's JS-hold uden Overlade-brødrene?
Back
09.08.2019 | Af: Michael Frederiksen

Hvad kan FfI's JS-hold uden Overlade-brødrene?

Kan FfI klare tabet af Tobias Overlade, Daniel Overlade, Claus Christiansen, Nicolai Stisen og målmand Lasse Fjordbak? Første fingerpeg får vi i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen, som er JS-opgøret lørdag eftermiddag mellem FfI og Gug Boldklub.

Artikelbanner 1

Trods tabet af de fem nævnte stamspillere er FfI's målsætning en plads i top 4, så holdet i foråret skal spille om oprykning til Danmarksserien.

- Om det er realistisk eller ej, ved jeg faktisk ikke. Jeg kender kun meget lidt til de øvrige holds styrke - bortset fra Aalborg Chang. Jeg ved dog, at vi vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne i hver eneste kamp. Samtidig ved jeg også, at vi kan fastholde en god organisation. Det er især disse to dyder, som jeg sætter min lid til, og som jeg tror, kan bringe os i top 4, siger FfI-træner Troels Gaardbo.

Han peger på lørdagens modstander fra Gug og HI som de to måske bedste hold i puljen.

Hvilken kamp forventer du mod Gug?

- Jeg forventer en kamp mod et hold, der har stor offensiv styrke, hvor vores organisation bliver sat på prøve. Gugs store problem i foråret var deres defensiv. Her er man dog styrket markant med tilgangen af centerforsvareren Søren Astrup fra Jammerbugt, vurderer Troels Gaardbo og fortsætter:

- Der er ingen tvivl om, at vi kommer under pres. Det vil derfor være meget vigtigt, at vi er klar til at stå imod deres offensive tryk og samtidig selv er knivskarpe og kyniske og tager vare på de muligheder, der altid opstår i løbet af en fodboldkamp.

I forhold til foråret har Gug mistet sin topscorer Lasse Strandberg. Klubben rykkede for nogle år siden op i Jyllandsserien ved stort set kun at bruge spillere fra egen ungdomsafdeling, men de seneste par sæsoner er der især kommet en del spillere fra Jammerbugt til Gug.

- Hvad er status, når det gælder af- og tilgang i FfI?

- Vi har fået tilgang af to målmænd: Julius Reese, der senest har spillet i Skagen, og Jannick Bønlykke fra LKB Gistrup. Derudover har vi fået tilgang af den litauiske offensivspiller Matas Drupas, der kommer fra AaB, samt endnu en offensivspiller, Tobias Stilling, der senest har spillet i FB Aarhus.


- Afgangssiden tæller målmand Lasse Fjordbak, Kristian Jensen, Sebastian Basballe og Marco Bendixen, der alle rejser til København. Flere af disse kan kan vi dog trække på i nødsituationer. Derudover mister vi Claus Christiansen, der er rejst til Dubai, og Nicolai Stisen, der er stoppet. Endelig holder tvillingebrødrene Daniel og Tobias Overlade pause, men begge er dog stadig medlemmer hos os, oplyser Troels Gaardbo.

Der er kampstart kl. 14.00 på Empire Stadium. Steffen Møller Barchow er dommer. Michael Karstenskov og Søren Hjortholm er linjedommere.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen