html_5 Bronze til Bangsbo Freja U16 ved JM i Futsal
Back
26.02.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Bronze til Bangsbo Freja U16 ved JM i Futsal

Bangsbo Frejas talentfulde U16-årgang vandt i dag bronze ved de jyske mesterskaber i futsal. Finalestævnet blev afviklet i Hadsund. Her skulle Bangsbo Freja forsøge at leve op til JM-guldet i indefodbold.

Artikelbanner 1

Bangsbo Freja-drengene har i denne uge (vinterferien) haft en hård træningscamp som opstart til den kommende sæson, så holdet havde fire spillere, som sad over med overbelastningsskader.

Et hårdt kæmpende Bangsbo-hold sikrede sig dig bronze ved JM - kun overgået af Viborg, som blev jysk mester, og Silkeborg/Sejs, der fik sølv.

Nu ser Bangsbo Freja-holdet fremad.

- Det har været sjovt at deltage i indefodbold-turneringen samt futsal-turneringen. Det har givet drengene en fin træning i vintermånederne kombineret med træningen på kunstgræsbanen. Jeg er imponeret af drengenes flotte resultater, men nu ser vi fremad, siger træner Jonas Seerup.

Bangsbo Freja har én træningskamp tilbage inden sæsonstart. Det er søndag 6. marts, hvor Hjørring/Vendsyssel kommer på besøg. Efter kampen går turen til Aalborg, hvor de skal se superligaopgøret mellem AaB og Vejle.

Første turneringskamp er søndag 13. marts mod Aalborg KFUM, og allerede onsdag 16, marts går turen til Herning, som Bangsbo Freja har trukket i kvartfinalerne i pokalturneringen.

- Jeg ser frem til en spændende sæson, og jeg glæder mig til at vise holdet frem. De her drenge kan komme langt med fodbolden, mener Jonas Serup.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen