html_5 Mæhles barndomsklub er pludselig lukningstruet
Back
09.02.2022 | Af: Michael Frederiksen

Mæhles barndomsklub er pludselig lukningstruet

Landsholdspilleren Joakim Mæhles barndomsklub, Østervrå IF, risikerer at måtte lukke sin fodboldafdeling. Der mangler hænder til at klare de mange opgaver. En generalforsamling 17. februar bliver afgørende for ØVI Fodbolds skæbne.

Artikelbanner 1

- Vi har en dejlig klub med det bedste sammenhold og de sejeste spillere. Der er mange bolde, der skal holdes i luften, og vi har brug for hjælp til det. Vores bestyrelse består p.t. af fire personer, men to stopper på generalforsamlingen. Så er vi to tilbage. Det er alt for lidt til, at vi kan løfte opgaven, lyder meldingen fra formand Karina Kristensen.

Beskeden til medlemmerne er klokkeklar. Kommer der ikke flere i bestyrelsen på generalforsamlingen, lukkes fodboldafdelingen. Indtil videre har én meldt sig klar til bestyrelsen, men der er ikke nok.

- Det er uhyggeligt, at vi er så langt ude, og vi håber virkelig, at vores opråb får flere til at byde ind, så vi kan beholde vores fodboldafdeling, siger Karina Kristensen til Kanal Frederikshavn.

Under EM-slutrunden sidste sommer viste Østervrå et kæmpe sammenhold, og det virkede som om, at hele byen var samlet på Elektrikeren Nord Arena for at følge Joakim Mæhle og co. på storskærm. Men nu er ØVI Fodbold, hvis førstehold spiller i serie 3, pludselig lukningstruet.

Formanden, som er klar til endnu en tørn i bestyrelsen, håber, at tre nye bestyrelsesmedlemmer stiller sig til rådighed.

Hvad er din forklaring på jeres situation?

- Jeg tror, der er flere ting, som spiller ind. Østervrå er en lille by med mange fritidstilbud. Dermed er der også mange bestyrelser, man kan sidde i, og der er mangel på frivillige. Vores bestyrelse er også anderledes i forhold til andre bestyrelser i ØVI. Vi har arbejde hele året rundt - ikke kun i vinterhalvåret. Jeg tror også, at mange mennesker er af den indstilling, at det er der andre, der kan gøre - vi har nok at se til. Måske er de usikre på, om de kan finde ud af bestyrelsesarbejdet og byde ind med noget, udtaler Karina Kristensen.

Generalforsamlingen finder sted torsdag 17. februar kl. 20.00.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen