html_5 SEIF: Standerhejsning med flere forstærkninger
Back
04.02.2022 | Af: Michael Frederiksen

SEIF: Standerhejsning med flere forstærkninger

FODBOLD: SEIF's oprykkere i serie 2 har standerhejsning lørdag 5. februar kl. 13.30 på Nordjyske Bank Arena. Formand Bjarne Pedersen lover, at der dukker et par overraskelser op. Ifølge Kanal Frederikshavns kilder drejer det sig blandt andet om en mangeårig førsteholdsspiller fra FfI.Artikelbanner 1

- Vi glæder os til at se spillere, trænere, tilskuere med flere til Standerhejsning i morgen, hvor vi også skal nyde Jyttes fristelser på vores nyrenoverede første sal, siger Bjarne Pedersen.

Alle trænere forsætter i SEIF Fodbold i 2022. Kenneth Blaamaier og Martin Nielsen står for fjerde år i træk i spidsen for førsteholdet, som er rykket op i serie 2. Marcus Linkhorst fortsætter som holdleder.


- Vi ser frem til interessante kampe i en spændende pulje, hvor lokalopgøret bliver mod IF Skjold Sæby. Ellers bliver det syd for Sæby - IF Frem Nørhalne og Sulsted - samt vest på mod Hjørring og omegn, at vi skal finde vores puljemodstandere, oplyser Bjarne Pedersen.

Første planlagte træningskamp er i Klokkerholm 19. februar og første turneringskamp er 26. marts hjemme mod Hjørring IF.

- Truppen er intakt, og vi ved, at der dukker et par overraskelser/forstærkninger op til standerhejsningen, siger SEIF-formanden.

SEIF-truppen er i øvrigt allerede i fuld gang med træningen. Efter jul har de trænet hårdt hos personlig træner Mikal Toft i Fit Club i Kattegat Silo.

I efteråret måtte SEIF trække sit andethold, men klubben håber både at kunne stille op med et andet- og tredjehold i år. Johnny Carlsen, Tobias Holmberg og Johnny Kristensen (PIP) tager endnu en tørn som træner/ holdleder.

- Her er der også varslet forstærkninger, så vi måske igen kan komme til at spille med om oprykning til serie 4, håber Bjarne Pedersen.

2022 bliver også året, hvor SEIF tager et nyt højtaleranlæg i brug. Det gamle fra 80'erne bliver skiftet ud inden sæsonpremieren.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen