html_5 Mike Kaljo er tilbage i FfI efter 10 år i divisio
Back
13.12.2021 | Af: Michael Frederiksen

Mike Kaljo er tilbage i FfI efter 10 år i divisionsklub

FfI Fodbold har sikret sig en markant forstærkning i form af 32-årige Mike Kaljo, som de seneste 10 år har været en målfarlig spiller for Brabrand i 1. og 2. division.

Artikelbanner 1

FfI skal i foråret spille i JS1, hvor det handler om oprykning til Danmarksserien. Det er klubbens ambition at spille med om oprykningen.


- Vi har haft lidt svært ved at score, efter at Tobias og Daniel Overlade stoppede. Det håber vi, at Mike Kaljo kan hjælpe os med. Hans CV viser i hvert fald, at det en spiller, som kender vejen til netmaskerne, siger sportschef John Nygaard, FfI Fodbold.

Mike Kaljo har tidligere været at finde i FfI. Han spillede på AaB's U19-hold, inden han han skiftede til FfI, der dengang havde status som DS-klub. Mike Kaljo var en profil i FfI, og da han i 2011 flyttede til Aarhus for at gå på idrætshøjskole blev han kontaktet af Brabrands daværende træner, Lars Lundkvist. Det blev til 10 succesrige år (65 mål) i divisionsklubben, hvor han i efteråret har været alderspræsident og topscorer på 2. divisionsholdet.

- Det er altid dejligt, når spillere, som har været i FfI før, har lyst til at komme tilbage til klubben. Vi glæder os til at byde Mike Kaljo velkommen, når han flytter tilbage til Nordjylland, siger John Nygaard.

Han ser også frem til, at Jesper Gasberg og Tobias Wiis vender tilbage efter skader, som ødelagde hele efterårssæsonen, ligesom han krydser fingre for, at Kasper Sørensen kan indlede sæsonen skadesfri.

Ud over Mike Kaljo håber FfI på yderligere tilgang, men det er endnu ikke afklaret. Sikkert er det til gengæld, at den centrale forsvarsspiller Søren Astrup stopper i FfI. Han bor i Aalborg, og med en del arbejdskørsel syd for Aalborg føles turene til træning i Frederikshavn ekstra lange.

Ud over at være en kulturbærer på Brabrands divisionshold har Mike Kaljo de seneste år også været træner for Brabrands U19-hold, og han har flere år i træk været leder af fodboldskolen på anlægget på Engdalsvej, oplyser Vores Brabrand.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen