html_5 Næste vinter er FfI klar med ny kunstgræsbane
Back
09.12.2021 | Af: Michael Frederiksen

Næste vinter er FfI klar med ny kunstgræsbane

FfI Fodbold forventer at tage en ny kunstgræsbane i brug næste vinter. Budgettet lyder på to millioner kroner, og klubben har halvdelen af finansieringen på plads. 

Artikelbanner 1

Kunstgræsbanen på Fodboldvej er nedslidt efter 17 års brug. Den blev i sin tid anlagt som den blot anden kunstgræsbane i Jylland. Dengang kom superligaklubber langvejs fra for at træne og spille på banen i Frederikshavn.

- Vi har en god mulighed for at få en helt opdateret kunstgræsbane til vores klub allerede til næste vinter, og den mulighed er vi nødt til at gribe, siger formand Anders Brandt Sørensen, FfI Fodbold.

Frederikshavn Kommune har besluttet, at kunstgræsbanen skal overdrages til FfI Fodbold, der selv skal skaffe pengene til den nødvendige udskiftning. Ifølge formanden er der tale om en investering på godt to millioner kroner, idet fundamentet heldigvis kan genbruges.

Bestyrelsen i FfI Fodbold har besluttet, at der også skal opsættes tilskuerrækværk rundt om banen og hegn bag målene, ligesom der anskaffes materiel til vedligehold.

På sigt håber FfI Fodbold at få råd til at udvide med en kunstgræsbane til 8-mands og 5-mands. Denne udvidelse koster også et par millioner kroner og vil især komme klubbens yngste medlemmer til gode. FfI oplever i øjeblikket et boom i mikroafdelingen.

- Vi er cirka halvvejs økonomisk på vej imod en ny bane og nu vil vi gerne sætte gang i, at alle kan være med til at støtte op om projektet til gavn for vores mange fodboldspillere i alle aldre, udtaler næstformand John Hansen, FfI Fodbold.

Indsamlingen målrettes medlemmer, deres familier samt FfI Fodbolds trofaste sponsorer.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen