html_5 IF Skjold Sæby forlænger med Jan Werther Larsen
Back
24.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

IF Skjold Sæby forlænger med Jan Werther Larsen

Træner Jan Werther Larsen fortsætter i IF Skjold Sæby til udgangen 2023. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Artikelbanner 1

IF Skjold Sæby ansatte i efteråret 2020 Jan Werther Larsen som ny andetholdstræner og udviklingstræner for klubbens ungseniorer. Aftalen var oprindelig på to år med udløb ved udgangen af 2022. Begge parter er dog så tilfredse, at aftalen allerede nu er forlænget til også at omfatte 2023.

- Vi ledte i 2020 målrettet efter en trænerprofil, som både havde trænererfaring, men ikke mindst havde kompetencerne til udvikling af vores unge spillere. Vi har med ansættelse Jan helt klart styrket vores trænerteam. Spillerne er utroligt glade for Jan, og vi kan se en meget positiv udvikling blandt vores unge spillere, udtaler Torben Schioldan fra klubbens seniorafdeling.

Jan Werther Larsen er utrolig glad for at komme i klubben.

- Her er et fantastisk socialt miljø krydret med et meget højt niveau blandt spillerne. I trænerteamet har jeg aldrig været et sted, hvor der er så højt et fagligt niveau, og hvor jeg udvikler mig som træner både fagligt og menneskeligt. Jeg elsker at være på træningsbanen sammen med spillerne og trænerteamet for at udvikle den enkelte samt holdet. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kan nå langt med den her gruppe, så da Sæby spurgte, om vi kunne forlænge med et år mere, var jeg slet ikke i tvivl om mit svar, siger Jan Werther Larsen.

Fakta:
Jan Werther Larsen er 48 år, bor i Aalborg og har selv spillet fodbold i AaB og Vejgaard, inden tre korsbåndsskader satte en tidlig stopper for fodboldkarrieren.

Inden kan kom til IF Skjold Sæby var han træner for Aabybro IF's serie 1-hold. Han har også været DS-træner i AaB i fire et halvt år og træner Aalborg Freja (JS og DS) i fem år.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen