html_5 Sparekassen Vendsyssel Ligaen: SEIF vinder pokal
Back
24.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

Sparekassen Vendsyssel Ligaen: SEIF vinder pokal

Strandby/Elling/Nielstrup IF (SEIF) vinder kommunemesterskabet i seriefodbold - Sparekassen Vendsyssel Ligaen - i efterårssæsonen. Det blev en kendsgerning, da SEIFs tophold i serie 3 lørdag eftermiddag besejrede Skibsby-Højene IF med 4-1.

Artikelbanner 1

De tre point betyder, at SEIF ikke kan indhentes i sidste spillerunde. Her har de gulblusede til gengæld rigeligt at spille for. De har nemlig brug for ét point i udekampen mod FC Vakoks bundhold for at sikre sig oprykning til serie 2.

Jyllandsseren 1, pulje 1:
IF Skjold Sæby var tæt på sin første sejr i over to måneder, men bundholdet Kristrup udlignede til 1-1 i dommerens tillægstid på Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby.

FfI førte 1-0 over Vatanspor på et fint mål af Kasper Sørensen. En sejr havde definitivt sikret FfI en plads i forårets oprykningsspil til Danmarksserien, men FfI tabte 1-2. 

Aalborg Changs nederlag betyder, at FfI ikke kan rykke direkte ned i JS2, men holdet risikerer stadig at skulle spille kvalifikationskampe. Det kræver dog, at IF Skjold Sæby henter fire point på FfI i den kommende uge, hvor Sæby spiller to kampe, mens FfI kun skal i aktion én gang. Det bliver en spændende uge for de to lokale JS1-mandskaber.

Serie 2, pulje 12:
IF Skjold Sæbys andethold tabte på hjemmebane med 0-5 til Hjørring IF. Dermed forsvandt chancen for at slutte på andenpladsen, som giver adgang til kvalifikationskampe til serie 1. Til gengæld er sæbynitterne sikret endnu en sæson i serie 2, hvilket absolut må betegnes som godkendt.

Serie 3, pulje 24:

SEIF’s tophold skulle efter sidste weekends nederlag til FfI forsøge at rejse sig mod SHI på hjemmebane, og det lykkedes for de gulblusede, der vandt 4-1. Efter 35 minutter bragede Jeppe Thomsen bolden ind i netmaskerne, men SHI udlignede til pausestillingen 1-1.

Efter pausen havde SEIF sværere ved at få bolden i nettet, men efter 73 minutter ændrede SEIF opstilling til 4-4-2 og satte Alex Andersen ind i angrebet. Den indskiftning skulle vise sig at være smart. Efter 75 minutter headede Alex Andersen nemlig SEIF i front efter et hjørnespark, og derfra gik det stærkt.

Otte minutter senere scorede Casper Eiersted til 3-1, og fire minutter før tid kunne Kasper Grøntved gøre det til 4-1 og dermed lukke opgøret.

SEIF vil med uafgjort i næste weekend - mod bundholdet FC Vakok - sikre sig direkte oprykning til serie 2.

Skagen IK sikrede sig lørdag endnu en sæson i serie 3. Det skete med 3-3 i hjemmekampen mod bundholdet FC Vakok.

Skagen afslutter sæsonen ude mod Hjørring IF, som med en sejr kommer á point med SIK. Men HI har meldt afbud til hele seks kampe, hvilket er afgørende ved pointlighed. Dermed kan HI på kvalifikationspladsen ikke overhale SIK. Kasper Lundholm (2) og Alexander Strauss scorede Skagen IKs mål.

FC Vakok er på sidstepladsen to point efter Hjørring IF. Da bundholdet mødet topholdet SEIF i sidste kamp, ligner det serie 4 i 2022 for FC Vakok.

Serie 3, pulje 25:

Et svagt spillende Øster Brønderslev-mandskab gjorde det nemt for Østervrå IF, som vandt 7-3 på udebane. Allerede efter otte minutter stod der 3-0 til Østervrå, og kampen var lukket. ØVI udspillede ØB i flere omgange. Der var flotte mål i begge ender, især René Elefsen leverede en perle i anden halvleg. Udover René Elefsen scorede Jonas Koldbro (3), Andreas Bundgaard, Peter Binder og Marck Olesen.

Hals FS vandt 8-0 over GVL Løkken og snupper givetvis den direkte oprykning i onsdagens hjemmekamp mod Øster Brønderslev IF. Østervrå IF skal spille kvalifikationskampe til serie 2. Første modstander kunne meget vel blive FfI’s andethold.


Serie 4, pulje 49:
De fire hold, som kæmper om andenpladsen, der giver kvalifikationskampe til serie 3, satte alle point til i går. Gærum IF tabte 1-3 til topholdet FfI, som allerede er rykket op. Kvissel-Ravnshøj IF tabte 1-2 i Syvsten, mens Østervrå IF og Bindslev/Tversted IF spillede 3-3. 

Stillingen inden sidste spillerunde:
1. FfI 33 point
2. Gærum IF 22 point
3. Kvissel-Ravnshøj IF 21 point
4. Bindslev/Tversted IF 20 point
5. Østervrå IF 20 point
6. Syvsten IF 19 point
7. IF Skjold Sæby 18 point
8. SEIF 0 point

Gærum IF kan selv afgøre sin skæbne i hjemmekampen på søndag mod Østervrå IF.

Serie 4, pulje 50:

Dybvad/Hørby undgik nedrykning med en sejr på 3-2 over Voerså IF, som ellers førte 2-0. Thomas Vanggaard blev matchvinder med scoringer til 2-2 og 3-2. Inden sidste spillerunde er Voerså IF og Hals FS á point på hver sin side af nedrykningsstregen. Voerså IF afslutter efteråret hjemme mod Flauenskjold, som ikke har noget at spille for.

Kvindeserie Vest, pulje 251:
DHF (Dybvad-Hørby-Flauenskjold) var tæt på at hente sit første point i efteråret. Oprykkerne tabte på Hørby Stadion med 1-2 til Lemvig GF, der scorede sejrsmålet 10 minutter før tid.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen