html_5 Skræmmende stærke SEIF kan rykke op søndag
Back
16.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Skræmmende stærke SEIF kan rykke op søndag

SEIF er i gang med den vildeste sæson, og søndag eftermiddag kan holdet sikre sig oprykning til serie 2, hvis udekampen mod FfI's JS-reserver kaster tre point af sig.

Artikelbanner 1

Det er et skræmmende formstærkt SEIF-mandskab, som kører de otte kilometer mod syd for at møde FfI på Park Empire på Fodboldvej. SEIF har maksimumpoint og en samlet målscore på 45-4. De seneste fire kampe lyder målscoren på 30-1.

- Jeg mener, at den vilde stime skyldes, at alle mand i truppen topper på den fysiske form, og når man topper på fysikken, så vokser selvtilliden og overskuddet under kampene, og det er afgørende, siger SEIF's cheftræner, Kenneth Blaameier.

Er I bedre end i foråret, hvor I spillede i serie 2?

- Ja, til dels, og jeg tror, at det skyldes en kombination af, at foråret bød på mange skader. Spillerne bliver ældre og mere rutinerede. Derudover er træningsindsatsen steget sammenlignet med foråret, så alle mand bliver presset på startpladser.

Kenneth Blaameier mener, at SEIF lærte meget af den tidlige pokalkamp i august mod Vendsyssel FF's 1. divisionshold.

- Vi lærte, at vi kan utrolig meget som hold, når vi står sammen, og i den kamp skulle holdet stå sammen, som de aldrig havde prøvet før, og det bar frugt. Dermed lærte vi, at vi kunne mere, end vi regnede med, når alle mand giver sig 110 procent. Derudover oplever jeg også, at seriøsiteten til kampene er steget efter pokalkampen, udtaler cheftræneren.

Vinder I over FfI og rykker op i serie 2?

- Det vil tiden vise. Vi går ind til denne kamp, som vi gør til alle andre: Vi vil gerne vinde. FfI er trods alt lige i hælene på os, og de har kun tabt én og spillet én uafgjort, så intet er afgjort endnu, og jeg er sikker på, at det bliver en tæt kamp, siger Kenneth Blaameier.

Dommer Jorg Hansen fløjter topkampen på Park Empire i gang søndag kl. 14.00. Det er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen, så vi opdaterer live her.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen