html_5 Ugens Kamp: SEIF's tophold møder FC Vakok
Back
11.09.2021 | Af: Michael Frederiksen

Ugens Kamp: SEIF's tophold møder FC Vakok

Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen er lokalopgøret i serie 3 mellem SEIF og FC Vakok. Dommer Søren Mathiasen fløjter kampen i gang i dag kl. 15.00.

Artikelbanner 1

SEIF er suverænt tophold med maksimumpoint 15 og en målscore på 19-3.

- Jo, det er svært at være pessimist, men vi må samtidig ikke gå ud og tro, at vi har vundet kampen på forhånd. Bolden er rund, og alt kan ske, siger SEIF's cheftræner, Kenneth Blaameier.


Hvem skal kunne true jer, når I lige har slået jeres nærmeste rivaler 2-0 (FfI) og 7-0 (Skibsby-Højene IF)?

- Det skal FfI og Hirtshals. På en god dag kan de godt slå os, vurderer SEIF-træneren.

Han forventer i eftermiddag en kamp med 120 kilometer i timen.

- Det er vigtigt, at alle mand er klar, for som jeg kender Vakok, stopper de aldrig med at løbe, siger Kenneth Blaameier.

FC Vakok har kun spillet tre kampe i efteråret. Sæsonpremieren mod Hjørring IF blev vundet uden kamp (HI har trukket sig igen fra dagens bundkamp mod Skagen IK), og for to uger siden kunne FC Vakok ikke stille hold i udekampen mod Skibsby-Højene IF.

- En af vores spillere skulle giftes, forklarer træner Biakhlei Cung.

Han erkender, at FC Vakok er kommet skuffende fra start med blot fire point i fem kampe. Senest tabte FC Vakok 0-3 til Skagen IK, som kom til Frederikshavn uden point.

- Vi har ikke trænet godt, og vi har heller ikke kunne stille op med det stærkeste hold på grund af ferie og andre årsager. Vi har også mistet nogle spillere, forklarer træneren.

SEIF ude er en stor mundfuld for FC Vakok.

- Strandby er jo tophold, så det bliver bestemt ikke nemt, men vi gøre vores bedste for at få point derfra, selvom vi er i meget dårlig form i øjeblikket, siger Biakhlei Cung.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen