html_5 Udesejr over AaB kan næsten sende FfI i DS
Back
12.06.2021 | Af: Michael Frederiksen

Udesejr over AaB kan næsten sende FfI i DS

FfI's bedste fodbold-mandskab kan med en sejr i søndagens udekamp mod AaB tage et kæmpe skridt mod oprykning til Danmarksserien. Topkampen i Jyllandsserien 1 er på den baggrund udpeget som Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

Artikelbanner 1

Med tre runder igen er FfI to point foran AaB. En sejr til FfI vil øge forspringet til fem point, og så er det altså svært at tro, at det kan gå galt. FfI afslutter endda foråret med to hjemmekampe mod Aalborg Chang og Gug.

Omvendt vil en sejr til AaB betyde, at AaB kommer ét point foran FfI. AaB mangler Hjørring IF hjemme og Skive ude. Kun ét hold rykker op i Danmarksserien.

AaB vandt på årets sidste dag i april med 3-0 over FfI på Empire Stadium. Det bekymrer dog ikke FfI's cheftræner, Peter Enevoldsen, inden søndagens topbrag.

- Det var en meget lige kamp, hvor vi havde de største chancer og burde have været foran, før vi kom bagud. Vi scorer et selvmål, og de scorer først til 3-0 i overtiden på straffespark, husker Peter Enevoldsen.

Vil det være fint nok for jer "at fedte et point hjem", eller går I benhårdt efter tre point på AaB's Anlæg?

- Vi går altid efter at vinde, og det gør vi også søndag. Vi fedter os ikke til noget, men mangler der to minutter, og stillingen er uafgjort, kan vi godt leve med det, siger FfI-træneren.

I har kæmpet med skader og COVID-19. Hvordan er din opfattelse af forårssæsonen?

- Det har været et lorteforår på mange fronter med corona og mange skader generelt. Alt det sociale har været væk med nedlukning af klubhus. Det er meget stærkt, vi stadig spiller med om førstepladsen tre kampe før sæsonafslutningen, mener Peter Enevoldsen.

Der er ingen tvivl om, at Peter Enevoldsens fodboldhjerte er rødt- og hvidstribet, men søndag eftermiddag banker hans passionerede fodboldhjerte for Frederikshavn.

- Jeg har spillet mod AaB mange gange. Det var meget specielt, da min søn Thomas spillede på superligaholdet at spille mod dem. Nu betyder det ikke ret meget mere. Man vil stadig gerne vinde, lige meget hvem man møder, pointerer Peter Enevoldsen.

Vi liveopdaterer søndag fra kl. 13.00, når dommer Lasse Luther fløjter kampen igen - følg med på Kanal Frederikshavn - Fodbold.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen