html_5 Ugens Kamp: Bliver der champagnefest i Gærum?
Back
05.06.2021 | Af: Michael Frederiksen

Ugens Kamp: Bliver der champagnefest i Gærum?

FODBOLD: En af sæsonens første oprykninger i de lokale serierækker kan blive en realitet, når Kanal Frederikshavn i denne uge hopper en tur ned i serie 5 for at finde Ugens Kamp, som vi præsenterer i samarbejde med Sparekassen Vendsyssel.

Artikelbanner 1

Gærum IF får søndag eftermiddag besøg af Poulstrup Vrejlev 81 i serie 5, pulje 204. Det er en vaskeægte topkamp mellem nr. et og to, hvor Gærum IF blot behøver ét point for at sikre sig oprykning til serie 4.

- Vi tænker ikke på uafgjort. Vi spiller for at vinde kampen, og vi tror på oprykningen. Vi har kun tabt én kamp i år, og det var i pokalturneringen, hvor vi tabte 0-2 til SHI's tophold i serie 3, siger træner Kasper Østergaard.

Der er dog visse usikkerhedsmomenter inden søndagens oprykningsbrag. COVID-19 har betydet flere aflyste og flyttede kampe, så Gærum IF har ikke spillet en turneringskamp siden 15. maj. Derudover er topholdet ramt af skader, karantæne og corona-isolation.

- Vi er måske lidt rustne, og vi mangler fem-seks spillere, som under normale omstændigheder ville have startet inden. Truppen er heldigvis meget bred, så vi kommer til at stille et fint hold, men med to spillere, der er tvunget i isolation dagen før kampen, har optakten ikke været optimal, erkender Kasper Østergaard.

Han understreger dog, at Gærum IF sender 14 kampklare spillere på banen, og i "seriebold er der vel altid mindst tre-fem afbud", lyder det realistisk fra Gærum-træneren.

Gærum IF har haft flere ishockeyspillere fra Frederikshavn White Hawks med i løbet af sæsonen. Kun Rasmus Søndergaard, som er opvokset i Gærum, er dog med mod Poulstrup Vrejlev 81.

Der er kampstart kl. 15.00 på Gærum Stadion. Vi liveopdaterer på Kanal Frederikshavn - Fodbold i samme øjeblik, at dommer Ebbe Nørgaard fløjter kampen i gang.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen