html_5 Mere afventende taktik hjalp SEIF til uventet sejr
Back
13.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Mere afventende taktik hjalp SEIF til uventet sejr

- Der var lavet en speciel taktik til modstanderne i dag, og den blev fulgt og virkede efter planen, så det er skønt.

Artikelbanner 1

Glæden var stor hos SEIF's Michael Vestergaard efter holdets overraskende 2-1-sejr på udebane over topholdet Østervrå IF.

SEIF havde inden opgøret Kr. Himmelfartsdag tabt tre gange til ØVI på ni måneder. Især SEIF's høje forsvarslinje blev i de kampe straffet hårdt.

Cheftræner Kenneth Blaameier lægger ikke skjul på, at han foretrækker at skubbe sit forsvar højt op, men torsdag eftermiddag var det et mere afventende SEIF-mandskab, som gæstede Elektrikeren Nord Arena i Østervrå.

SEIF kunne endda glæde sig over en drømmestart med en scoring i det sjette minut af Jeppe Thomsen. Det var ellers hjemmeholdet, som havde bolden mest i første halvdel af første halvleg, og Thomas Møller Nielsen udlignede fortjent efter et kvarter.

ØVI var tæt på at komme foran 2-1 efter 21 minutter. Jonas Koldbro passerede Stefan Bechmann i SEIF-målet, men Nicklas Maajen reddede akkurat på målstregen.

I de sidste 20 minutter af første halvleg var SEIF det farligste hold, og Nicklas Dam ramte stolpen, da han modtog en fin aflevering i dybden fra velspillende Tobias Christensen.

1-1 efter 45 minutter, som efter ØVI-dominans i starten blev en tættere og tættere affære. Det var helt sikkert SEIF, som var i det bedste pausehumør, og den udvikling fortsatte i anden halvleg.

Trods en spiller i undertal kom SEIF på 2-1 i det 62. minut. Michael Vestergaard fandt den nødvendige plads i venstre side og passerede Dennis Rosendal i ØVI-målet.

"Vi må et gear op", råbte hjemmeholdets træner, Henning Sørensen, ude fra bænken, men spillerne hørte ham ikke. De reagerede i hvert fald ikke. Heller ikke, da SEIF igen blev ramt af en udvisning. ØVI producerede ikke én eneste chance i de 10 minutter, hvor Simon Winther sad i "straffeboksen".

Først i de allersidste minutter truede de rødblusede for alvor SEIF-målet. Andreas Bundgaard havde en fin hovedstødschance, som han sendte forbi nærmeste opstander, og ØVI fik faktisk også bolden i kassen efter et hjørnespark, men dommer Anders W. Bruun så et frispark, som ikke mange andre registrerede.

Alt i alt en fortjent og overraskende sejr til gæsterne fra Strandby/Elling/Nielstrup IF, som dog stadig ligger under nedrykningsstregen.

Kanal Frederikshavn kårede Michael Vestergaard til Kampens Spiller i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen, men det var i den grad en holdindsats, som sikrede SEIF sejren - med lidt ekstra plusser til Michael Vestergaard, Tobias Christensen, Stefan Ohrt og Nicklas Maajen.

Spørgsmålet er, om den lidt mere afventende taktik er kommet for at blive?

- Det kunne man godt. Vi har bolden meget mere, end vi plejer, og det stresser modstanderne, mener Michael Vestergaard.

Cheftræner Kenneth Blaameier oplyser, at den afventende taktik ikke bliver permanent, men at den helt sikkert vil blive anvendt i nogle kampe fremover.

Se video fra kampen her


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen