html_5 Drømme-langskud knuste Østervrå i sæsonpremier
Back
05.04.2021 | Af: Michael Frederiksen

Drømme-langskud knuste Østervrå i sæsonpremiere

Et fremragende mål på langskud fra 25-30 meter blev kampafgørende, da Østervrå IF overraskende tabte 0-2 i sæsonpremieren i serie 2 på hjemmebane mod oprykkerne fra Flauenskjold IF.

Artikelbanner 1

Fire minutter inde i anden halvleg scorede Lasse Johnsen muligvis sit livs mål i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. Han tog chancen i den kraftige medvind og fik et perfekt træf på bolden. Dennis Rosendal i ØVI-målet var chanceløs. Det havde Kasper Schmeichel også været.

Heldigt? Ja, men Flauenskjold-spilleren opsøgte heldet med sit optimistiske forsøg. Det gjorde ØVI ikke én eneste gang, da hjemmeholdet havde fordel af medvind i første halvleg. Det var en af forskellene på de to hold denne kølige og blæsende 2. påskedag på Elektrikeren Nord Arena i Østervrå.

Spiller for spiller er der ingen tvivl om, at Østervrå IF er stærkere end Flauenskjold, men de gråblusede oprykkere havde mere hjerte med i tacklingerne og vandt fortjent. Det blev 2-0 i det 72. minut. Netop indskiftede Emil Johst var pludselig fri, og han passerede Dennis Rosendal i ØVI-målet.

Det mål punkterede kampen. Gassen gik af ballonen hos Østervrå IF. Cheftræner Henning Sørensen, der gjorde comeback i ØVI, forsøgte med en ekstra offensiv spiller, men troen på et comeback manglede.

Kanal Frederikshavns liveopdatering afslører, at hjemmeholdet - trods mest boldbesiddelse - ikke havde ét eneste kvalificeret forsøg inden for målrammen, og faktisk noterede vi blot et par forkølede afslutninger i hele kampen. Største mulighed havde Jonas Koldbro, men ganske sigende for kampen valgte han afleveringen frem for afslutningen.

- Det var en dårlig sæsonstart. Vi kunne mærke, at vi kun har haft én træningskamp. Vi har ikke så mange kilometer i benene endnu. Forskellen var, at de trykkede på kassen, var mere kyniske og scorede på deres chancer. Vi producerede ikke nok chancer i forhold til, hvor meget vi havde bolden. Vi havde okay styr på det i perioder, man den sidste kvalitet oppe på den sidste tredjedel manglede, erkendte ØVI's Thomas Møller Nielsen, der af Kanal Frederikshavn blev kåret til Kampens Spiller.

Østervrå IF's næste opgave er på lørdag ude mod Harken, mens Flauenskjold IF igen er involveret i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen, når oprykkerne lørdag kl. 15.00 møder SEIF ude.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen