html_5 FfI var bagud tre gange, men vandt 4-3 over Skive
Back
01.04.2021 | Af: Michael Frederiksen

FfI var bagud tre gange, men vandt 4-3 over Skive

FfI var bagud tre gange i sæsonpremieren i Jyllandsserien 1 hjemme mod Skive, men vandt 4-3 efter en utrolig afslutning, hvor dommer Michael Karstenskov tilkendte FfI tre straffespark i kampens sidste 17 minutter.

Artikelbanner 1

Alle tre straffespark var i orden, mente FfI's bedste spiller, Claus Christiansen, der knoklede som en hest og sikkert scorede på de tre straffespark, hvor han stod over for Skives reservemålmand på 1. divisionsholdet.

Skives protester og "belejring af dommeren" efter kampen indikerede, at de gul- og blåblusede gæster havde en anden holdning. Det sidste straffespark var for hånd på bolden. Her måtte dommer Karstenskov havde hjælp af linjedommer Jan Falberg Jensen, inden han pegede på pletten. Kanal Frederikshavns video viser, at kendelsen var korrekt.

De to første straffespark faldt efter to situationer, hvor FfI-debutanten Mathias Dyg blev fældet. I en kamp, hvor begge hold fik lov til at gå til makronerne, var det ikke verdens største straffespark, men de kunne nok forsvares.

Skive havde fire unge spillere fra 1. divisionstruppen med til Frederikshavn. Meldingen fra Skive går på, at de næppe får mange kampe på JS-holdet, men påsken gjorde det muligt, at de kunne være med, og det var faktisk et glimrende Skive-hold, som FfI havde store problemer med.

4-3 til FfI var en hård skæbne for de unge Skive-spillere, der spillede og kæmpe fint og i det meste af kampen lignede et hold, som ville snuppe alle tre point på Empire Stadium.

Til stor jubel for de omkring 30-40 FfI's fans, som fulgte kampen bag trådhegnet ved Idrætshallen, lykkedes det dog Claus Christiansen og co. at vinde 4-3 og dermed sikre sig en drømmestart på foråret, hvor FfI jagter den førsteplads, der giver oprykning til Danmarksserien.

Cheftræner Peter Enevoldsen bliver dog nødt til at sørge for, at defensiven fungerer bedre i de kommende kampe. Det var alt for nemt for at Skive at score de tre mål, og målmand Troels Aaen havde også et par gevaldige skæverter, som kunne have kostet dyrt.

Claus Christiansen blev kåret som Kampens Spiller i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. Faktisk havde vi allerede udvalgt ham, da FfI var bagud med 1-2 på grund af hans enorme arbejdsindsats. Han var hele tiden en trussel - lad gå, at han ind imellem "glemmer" at spille medspillerne. De tre scoringer på straffespark gjorde valget endnu nemmere.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen