html_5 Sparekassen Vendsyssel Ligaen gennemføres
Back
30.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Sparekassen Vendsyssel Ligaen gennemføres

Sparekassen Vendsyssel Ligaen - kommunemesterskabet i seriefodbold - er reddet på målstregen. DBU Jylland har meddelt Kanal Frederikshavn, at vi er velkomne til at dække Ugens Kamp.

Artikelbanner 1

- Det er ok, at man er til stede som journalist ved en kamp, hvis man er der i kraft af sit erhverv - altså med blokken eller kameraet fremme, skriver kommunikationschef Mads Devantier Larsen, DBU Jylland, i et svar til Kanal Frederikshavn.

I første omgang lød meldingen ellers, at der ikke må være journalister til stede i seriekampene, hvor der jo er et forsamlingsloft på 50 personer, inklusiv 22 spillere på banen, udskiftere, trænere, holdledere og dommere. Kun personer, som er en aktiv del af kampen, må være der. Men nu er der altså også givet grønt lys til journalister, som er på arbejde.

Den mulighed ser Kanal Frederikshavn frem til, og vi åbner sæsonen med to kampe i påsken, som ellers "kun" byder på én spillerunde. Torsdag 1. april er vi på plads på Empire Stadium, hvor FfI får besøg af Skive i Jyllandsserien 1. Mandag - 2. påskedag - går turen til Elektrikeren Nord Arena, hvor Østervrå IF møder oprykkerne fra Flauenskjold IF i serie 2.

Torsdagens kamp i Frederikshavn er den perfekte anledning til at overække FfI pokalen fra efteråret, hvor FfI for tredje gang strøg til tops i kommunemesterskabet i seriefodbold. Det nåede vi ikke i efteråret, hvor sidste spillerunde blev aflyst på grund af COVID-19.

Følgende hold deltager i Sparekassen Vendsyssel Ligaen i foråret 2021:
IF Skjold Sæby, Danmarksserien
FfI, Jyllandsserien 1
Østervrå, serie 2
SEIF, serie 2
Skagen IK, serie 3
FC Vakok, serie 3

Vi udpeger traditionen tro Ugens Kamp, som vi liveopdaterer fra på Facebook. Vi kårer også Kampens Spiller, ligesom vi laver en artikel og video fra kampen.

Som noget nyt i år vil Ugens Kamp nogle få gange være opgør. som ikke involverer de nævnte hold. Det kan være en ungdomskamp eller et andet interessant opgør.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen