html_5 Forlænger mangeårigt sponsorat i FfI Fodbold
Back
06.03.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Forlænger mangeårigt sponsorat i FfI Fodbold

2021 bliver endnu et år med Spar Nord-logoet på spillertøjet i FfI Fodbold. Spar Nord Frederikshavn har nemlig valgt at forlænge det mangeårige sponsorat i yderligere to år.

Artikelbanner 1

Spar Nord Frederikshavn er mangeårig sponsor i FfI Fodbold. Faktisk så mange år, at ingen næsten kan huske, hvornår det startede.

Sponsoraftalen er nu blevet forlænget i yderligere to år, og det er der ifølge direktør for Spar Nord Frederikshavn, Morten Kock, en helt særlig grund til:

- FfI Fodbold er en af de absolut største foreninger i Frederikshavn. Et sted, hvor rigtig mange i alle aldre har deres gang, når Corona ellers ikke hærger. Det er en forening, hvor fundamentet er rigtig mange frivillige, der får tingene til at fungere. Der er plads til alle samtidig med, at talenterne også får lov til at udvikle sig. Alt dette vil vi gerne blive ved med at bakke op om, fortæller Morten Kock og fastslår samtidig, at Spar Nord og FfI’s værdigrundlag passer rigtig godt sammen.

Forlængelsen vækker også stor glæde i fodboldklubben:

- Vi er meget stolte af, at Spar Nord Frederikshavn fortsat bakker os op i det arbejde, vi udfører. Spar Nord har været en fast samarbejdspartner igennem mange år. Det tager vi bestemt ikke forgivet, men vi er rigtig glade for, at vi har et sikkert grundlag for at lave den kerneydelse, vi som fodboldklub står for til børn og unge. Herudover er Spar Nord også vores bank, så for FfI Fodbold virkede det også helt naturligt at forlænge, fortæller formand for FfI Fodbold, Anders Brandt Sørensen.

Forlængelsen af sponsoratet blev, som tiden nu tillader det, aftalt på et Skype-møde i midten af februar. Selve underskriftsseancen foregik mellem direktør Morten Kock og formand Anders Brandt Sørensen ved et fysisk møde i FfI’s klubhus på Fodboldvej i Frederikshavn.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen