html_5 Kommune dropper plan om salg af rødt klubhus
Back
18.06.2020 | Af: Michael Frederiksen

Kommune dropper plan om salg af rødt klubhus

"Det røde klubhus" ved Frederikshavn Stadion skal alligevel ikke sælges. Frederikshavn Kommune giver FfI Fodbold lov til at bruge klubhuset på visse betingelser.

Artikelbanner 1

Kultur- og Fritidsudvalget har to gange besluttet, at Frederikshavn Kommune skulle skille sig af med "Det røde klubhus". Begge gange har det mobiliseret stor energi hos dem, der har den holdning, at FfI Fodbold og "Det røde klubhus" er som salt og peber - de hører naturligt sammen. 

Onsdag besluttede Økonomiudvalget, at FfI Fodbold skal have lov til at benytte det historiske klubhus, som også lå der i klubbens storhedstid i 60'erne og 70'erne. For "gamle" FfI'ere er huset derfor fyldt med minder og kærlighed. Kommunen kan opsige FfI Fodbold med et års varsel. FfI Fodbold skal desuden selv betale for renovation og forbrug - en årlig udgift på 115.000 kroner på Frederikshavn Stadion. FfI må heller ikke søge om kommunalt driftstilskud.

- Vi håber, at FfI Fodbold er klar til at bide til bolle, så vi kan lave en aftale med dem, siger borgmester Birgit S. Hansen.

Økonomiudvalget vurderede, at det ville være uhensigtsmæssigt at sælge "Det røde klubhus", fordi området øst for Frederikshavn Stadion ifølge borgmesteren rummer spændende udviklingsmuligheder.

- Her tænker jeg på boliger, en mulitihal eller noget andet. Det er et interessant område centralt i byen med to udkørsler. Det er ikke sikkert, at der sker noget hverken næste år eller om fem år, men ved at beholde "Det røde klubhus" spærrer vi ikke for spændende muligheder, udtaler Birgit S. Hansen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen