html_5 Peter Enevoldsen bliver ny cheftræner i FfI
Back
02.06.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Peter Enevoldsen bliver ny cheftræner i FfI

FfI Fodbold har lavet en tre-årig kontakt med toptræneren Peter Enevoldsen, som har et imponerende cv - både som aktiv og træner.

Artikelbanner 1

Peter Enevoldsen skal træne FfI's førstehold på herresiden, men skal også deltage med sparring og inspiration til ungdomsafdelingen og damesenior.

Peter Enevoldsen har spillet 191 førsteholdskampe for AaB. Han har desuden været professionel i Borussia Mönchengladbach i Bundesligaen.

Som træner har den kommende FfI-træner været cheftræner i 1. divisionsklubben Thisted FC og assistenttræner i superligaklubberne Viborg FF, SønderjyskE og Randers FC. Peter Enevoldsen har ydermere været assistenttræner for Fortuna Hjørrings bedste kvindehold. Han var indtil for en måned siden sportschef i Fortuna Hjørring, men mistede sit arbejde i en større fyringsrunde på grund af COVID-19.

Nu skal Peter Enevoldsen overtaget ansvaret for FfI's førstehold, som senere i denne måned skal spille om oprykning til Danmarksserien.

- Frederikshavn er en traditionsklub, som har været lidt nede at vende, men nu er på vej op igen. Jeg mener, at en by af Frederikshavns størrelse som minimum bør være i Danmarksserien. Jeg ser meget frem til at starte samarbejdet med FfI's spillere og klubbens ledelse og håber selvfølgelig på, at der om lidt igen skal være divisionsfodbold i Frederikshavn, fortæller Peter Enevoldsen.

Han begynder ikke kun som træner i Frederikshavn, men tiltræder også en stilling hos FfI Fodbolds sponsor DRINX, som har adresse lige overfor klubbens træningsbaner på Fodboldvej.

- Vi arbejder hele tiden på at styrke partnerskaberne med vores kunder. Trods travlhed og en stor kundetilgang er det vigtigt for os, at vores kunder altid oplever, at vi er "tæt på". Med Peter Enevoldsen får vi endnu en stærk spiller på holdet. Peter skal hurtigt ud i marken og hjælpe os med at sikre en tæt kontakt til både eksisterende og nye kunder, fortæller Tommy Toft, direktør hos DRINX.

FfI Fodbolds førstehold har de seneste år været ledet af Troels Gaardbo med oprykninger og langt flere aktive spillere i seniorafdelingen som resultat. Den nuværende træner har selv været med til at anbefale Peter Enevoldsen, som han kun har godt at sige om.

- Peter er den helt rigtige til at overtage holdet og fortsætte klubbens og holdets udvikling. Jeg er tryg ved og glad for, at Peter bliver min afløser på posten, udtaler Troels Gaardbo.

For FfI Fodbold har det været vigtigt dels at lave en langsigtet aftale med en træner, dels at få en træner, som også kan spille en rolle i klubbens andre afdelinger til glæde for alle spillere i klubben.

- Vi er en fodboldklub og FfI'erne, der kommer her, vil gerne more sig med fodbolden og løfte det tekniske niveau. Med en trænerkapacitet som Peter Enevoldsen, som samtidig har tid til at binde afdelingerne sammen fodboldmæssigt, har vi mulighed for at skabe endnu flere stunder med spændende kampe og dygtige fodboldspillere. Det er svært ikke at se en smule lyst på fremtiden, siger formand Anders Brandt Sørensen.

Ffi Fodbold har godt 600 aktive fodboldspillere i alle aldre og i begge køn. Desuden har klubben et Special Olympics-hold og Team Prostata.

Klubben hører hjemme på Fodboldvej og på Empire Stadium, som medlemmerne er med til at vedligeholde for kommunen.

Klubbens førstehold på herresiden er de seneste tre år rykket sig fra serie 2 og skal nu spille kvalifikationskampe mod Tjørring om oprykning til Danmarksserien.

FfI's bedste damer er netop rykket op i Jyllandsserien.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen