html_5 Medaljer til skøjteløbere ved første konkurrenc
Back
Mobil-stor 1
06.11.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Medaljer til skøjteløbere ved første konkurrence

Frederikshavn Skøjteforening deltog i weekenden med ni skøjteløbere ved konkurrencen Snefnuggen i Herning, og det blev til fem podiepladser.

Artikelbanner 1

Konkurrencen er en konkurrence for letøvede skøjteløbere, der endnu ikke har bestået Dansk Skøjte Unions første mærke, og som derfor endnu ikke deltager i de store konkurrencer for konkurrence- og mesterskabsløberne.

For fire ud af de ni løbere var det allerførste gang, de var til konkurrence, og de gjorde det alle super flot.

I rækken for de yngste, Mini Chicks, vandt Maja Valeur en flot guldmedalje efter at have løbet et program med høj sværhedsgrad for rækken.

I den næstyngste række, Chicks, satte FSF sig på alle podiepladserne, idet Sara Maya Pruteanu vandt guld, Alma Sally Nielsen vandt sølv og Karen Trekær Bech vandt bronze efter at have løbet nogle rigtig fine programmer. I samme række deltog også Caroline Hagen Dam og Emily Molsen, som også gjorde det rigtig godt. Det var en meget tæt række, og der var stor spænding til præmieoverrækkelsen.

I rækken Cubs løb deltog Mathilde Zinn, og hun løb også et rigtig flot program. Mathilde endte dog uden for podiet i en meget stærk række.

I Springsrækken vandt Freya H. Larsen en flot bronzemedalje. Nynne Nyborg deltog også i denne række og endte uden for podiet. Nynne viste sig dog at være rigtig cool, da der desværre var problemer med hendes musik, og hun endte derfor med at løbe noget af sit program uden musik.

Resultater:
Mini Chciks (ikke fyldt 6 år 1/7 2017)

Maja Valeur – 1. plads

Chicks (ikke fyldt 8 år 1/7 2017)
Sara Maya Pruteanu – 1. plads
Alma Sally Nielsen – 2. plads
Karen Trækær Bech – 3. plads
Caroline Hagen Dam – 4. plads
Emily Molsen – 4. plads

Cubs (ikke fyldt 10 år 1/7 2017)

Mathilde Zinn – 4. plads

Springs (ikke fyldt 13 år 1/7 2017)

Freya H. Larsen – 3. plads
Nynne Nyborg – 4. plads

Næste gang FSF er til konkurrence, er 17.-19. november, hvor alle klubbens konkurrence- og mesterskabsløbere deltager i Jysk Mesterskab/Jysk Cup i Esbjerg.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4