html_5 DESIGNA flittig bruger på Kanal Frederikshavn 24-
Back
Mobiltop 1
03.10.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

DESIGNA flittig bruger på Kanal Frederikshavn 24-7

Hele 135 virksomheder har oprettet en profil på Kanal Frederikshavn 24-7, hvor man selv lægger tilbud og nyheder ud. DESIGNA Køkken på Suderbovej er en de mest aktive på 24-7.

Artikelbanner 1

- Kanal Frederikshavn 24-7 er en nem og hurtig måde at nå ud til vores lokale kunder. Lige nu har vi tre tilbud stående. De gælder i hele landet, men 24-7 er et godt supplement til kædens landsdækkende annoncering, mener butikschef Daniel Myrup.

Under DESIGNA Køkkens nyheder kan man lige nu blandt andet læse om butikkens nye badeværelsesudstilling, og at butikken i Frederikshavn søger en ung-medarbejder.

- Med vores profil på 24-7 sikrer vi store og mindre tiltag i butikken øget synlighed. Normalt er det jo dyrt at annoncere, men 24-7 er et godt, fleksibelt og meget billigt produkt uden begrænsninger, mener Daniel Myrup.

DESIGNA Køkken på Suderbovej vil i nærmeste fremtid bruge Kanal Frederikshavn 24-7 til at lægge referencer ud, ligesom Daniel Myrup glæder sig til at præsentere "Månedens Håndværker" på 24-7.

- Som kædebutik har vi ikke vores egen hjemmeside, men det har vi fået med 24-7, og det vil vi selvfølgelig gå ind og udnytte. Her kan nyhederne jo stå i flere uger - til glæde for os og andre, mener Daniel Myrup.

DESIGNA Køkken i Frederikshavn har det seneste halve år opbygget en erhvervsafdeling. Den består p.t. af 20-25 faste samarbejdspartnere, typisk murere, tømrere og VVS'ere. I den forbindelser er DESIGNA Køkken begyndt at sælge træ- og klinkegulve på Suderbovej. Private er også velkomne til at købe gulve i forretningen.

Det koster 10 kr. om dagen at have en profil på Kanal Frederikshavn 24-7, det vil sige 3.650 kroner om året.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2