html_5 IT Lagersalg satser på salg af brugt it-udstyr
Back
Mobiltop 1
10.02.2012 | Af: Kanal Frederikshavn

IT Lagersalg satser på salg af brugt it-udstyr

Virksomheden IT Lagersalg i Frederikshavn vil inden 2013 være den foretrukne leverandør af brugt it-udstyr til private hjem i Danmark.

Artikelbanner 1

- Med fokus på pris, vejledning, sikkerhed og hurtig betjening vil det blive mere attraktivt at købe brugt hardware, mener Danni Fuglsang fra IT Lagersalg.

Firmaet, som ligger i DataXpertens tidligere lokaler i Skippergade, sælger alt fra bærbare og stationære computere, tv (fladskærme), kameraer, tablets, mobiltelefoner, printere, pc-skærme og spillekonsoller.

- Prisen på brugt i forhold til nyt er betydeligt lavere, så der er masser af penge at spare ved at købe brugt. Vores udstyr er typisk 1-2 år gammelt og kommer fra en ophørt leasingaftale i en større virksomhed, forklarer Danni Fulgsang.

Udstyret bliver renset og klargjort til salg og leveres med 14 dages fortrydelsesret, seks måneders garanti og to års reklamationsret. IT Lagersalg sælger primært til private, men der er dog også virksomheder, som foretrækker brugt it-udstyr, som oven i købet leveres i genbrugspapkasser.

- Vi genbruger ikke kun it-udstyret. Miljøet er jo hårdt presset, så vi genbruger også vores pap - i stedet for at køre det på forbrændingen, siger Danni Fuglsang.

IT Lagersalg har også nye varer i forretningen. Det kan være iPads eller iPhones, som er blevet til overs, når en større virksomhed køber et stort parti varer til en bruttolønsordning.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2