html_5 47-årig skagbo er allerede fortid i Folketinget
Back
Mobil-stor 1
23.11.2022 | Af: Michael Frederiksen

47-årig skagbo er allerede fortid i Folketinget

Folketingsmedlem Kristian Klarskov fra Moderaterne forlader Folketinget, oplyser partiet i dag i en pressemeddelelse. Det sker efter at Jyllands-Posten over de seneste dage har afsløret, at den 47-årige skagbo ikke var den succesfulde "serieiværksætter", som Moderaterne ellers beskrev ham som.

Artikelbanner 1

- Kristian Klarskov har efter den seneste tids omtale i medierne valgt at nedlægge sit hverv som folketingsmedlem dags dato. Kristian Klarskov finder beskrivelserne af hans person urimelige og som en hindring for hans parlamentariske arbejde. Af hensyn til familien ønsker Kristian Klarskov at nedlægge sit hverv som folketingsmedlem, skriver partiet i en pressemeddelelse.

Det er historier i blandt andet Jyllands-Posten, som får Kristian Klarskov til at forlade Moderaterne. Her beskrives det, at Klarskov ikke er den iværksætter, han er blevet beskrevet som af partiet selv. Jyllands-Posten mener at vide, at Kristian Klarskov har flere selskaber på samvittigheden med kort levetid, blodrøde regnskaber og en konkurs bag sig.

Politiken skriver, at partiet allerede i løbet af valgkampen blev advaret internt om netop det.

Ifølge pressemeddelelsen har Kristian Klarskov ikke yderligere kommentarer.

Kristian Klarskov er opvokset på Møllevang, tæt på Skagen Station, og hans forældre bor stadig i landets nordligste by. Han bor i dag i Støvring.

Han gik på Ankermedets Skole i Skagen, tog HF-eksamen på Frederikshavn Gymnasium og den et-årig HH på Frederikshavn Handelsskole.

Kristian Klarskov har været en del af Moderaterne, siden Lars Løkke Rasmussen gik i gang med sin projekt, og den 47-årige skagbo har - sammen med Jakob Engel-Schmidt - skrevet partiets vækst- og iværksætteriplan.

Da han blev valgt ind i Folketinget, udtalte han følgende til Kanal Frederikshavn:

- Jeg skylder Skagen meget. Det er et vidunderligt sted, som har en kæmpe plads i mit hjerte.

Havnen, fiskeriet, turismen, naturen og kulturen er fem essentielle områder for Skagen, lød det fra Kristian Klarskov, og dem ville han prioritere højt i sit arbejde i Folketinget.

Nu er han allerede fortid i Lars Løkke Rasmussens nye parti.

Kristian Klarskov blev valgt i Nordjylland, hvor Mohammad Rona nu overtager skagboens plads i Folketinget.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4