html_5 Glad borgmester og havnedirektør tog imod
Back
Mobiltop 1
26.06.2020 | Af: Marcus Linkhorst

Glad borgmester og havnedirektør tog imod

En stor del af Frederikshavn Kommunes sommerliv er turisme. Derfor er borgmester Birgit S. Hansen glad for, at der igen er en direkte færgeafgang fra Frederikshavn til Oslo. 

Artikelbanner 1

- Jeg er rigtig glad, fordi jeg oplever, at byen og kommunen er glad, faktisk Nordjylland, over, at vi igen har en færgeafgang fra Frederikshavn til Oslo. Det er rigtig godt for os, siger Birgit S. Hansen til Kanal Frederikshavn.

Hun stod sammen med blandt andre havnedirektør Mikkel Seedorff Sørensen klar på kajen, da DFDS-færgen Crown Seaways i aftes ved 23-tiden ankom til Frederikshavn. Flere DFDS-direktører havde taget turen med til Nordjylland.

Birgit S. Hansen havde set frem til dagen og indrømmede, at hun tabte pusten, da Stena Line i begyndelsen af corona-krisen, nedlagde sin rute mellem Frederikshavn og Oslo.

- Vi har så meget historisk med hinanden at gøre på erhvervssiden, handel og turisme, og nu har vi som porten til Skandinavien igen en mulighed for at tage imod nordmænd og rejse til Norge, forklarede borgmesteren.

Mikkel Seedorff Sørensen oplyser, at DFDS' tilbagevenden til Frederikshavn efter 46 års fravær, har fået endnu mere opmærksomhed end havneudvidelsen.

- Som jeg også har snakket med Birgit om, har vi haft mange projekter omkring havneudvidelsen, men jeg tror egentlig, at det, der har fået mest opmærksomhed i de seneste år, har været tilgangen af DFDS, og det kan vi mærke, har kæmpe stor betydning for Frederikshavn, fortæller Mikkel Seedorff Sørensen.

Norge er ét af de lande, som danskerne uden videre kan rejse til.

- Timingen kunne ikke være bedre. Som Birgit og jeg har grint af med DFDS, kunne offentliggørelsen nok være gjort bedre, men DFDS er et børsnoteret selskab, og man ville gerne nå at have weekend-bookingerne med op til grundlovsferien, så det skete lidt hovedkulds over eftermiddagen, men derfor var det bare ekstra dejligt at se, hvor positivt det er modtaget og med bookingerne i dag, er det perfekt, fastslår havnedirektøren.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2