html_5 Canadisk back skifter fra Odense til White Hawks
Back
Mobiltop 1
29.05.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Canadisk back skifter fra Odense til White Hawks

Mens alt fortsat tyder på, at målmandsduoen Tadeas Galansky og Aphiwat Sengthaisong skifter fra Frederikshavn til Odense, oplyser White Hawks fredag morgen i en pressemeddelelse, at den 28-årige canadiske back Brock Beukeboom tager springet den anden vej - fra Fyn til Vendsyssel.

Artikelbanner 1

Brock Beukeboom beskrives af høgene som "en bundsolid back i Metal Ligaen", og selvom han i den forgangne sæson spillede for bundholdet Odense Bulldogs, var han en spiller, der altid gjorde god væsen af sig  - se statistik her.

- Han er en spiller med store defensive kvaliteter og med stor nærkampsstyrke i egen zone. Han er en spillende back, der samtidig har et godt skud fra blå linje. Han spiller med stor ro og vil være en person de unge kan læne sig godt op ad og ikke mindst lære af, vurderer White Hawks.

Selv siger Brock Beukeboom om skiftet til Frederikshavn White Hawks:

-Jeg er meget spændt på at skulle optræde for White Hawks i den kommende sæson. Efter at have spillet sidste sæson i Danmark har det vist mig, hvilke potentialer der er i de danske klubber. Jeg ser absolut White Hawks til at være en af de klubber, der kan kæmpe med om mesterskabet i næste sæson. Jeg føler, jeg kan bringe en masse erfaring og viden ind på holdet, og min forlovede og jeg glæder os rigtig meget til at komme til Frederikshavn. Jeg ser meget frem til at komme på is til efteråret sammen med mine nye holdkammerater. Jeg håber, alle holder sig sunde og raske, og at ishockeysæsonen kan komme i gang til tiden.

Brock Beukeboom kommer til at spille med nummer 25 i White Hawks.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2