html_5 22-årig ny træner for Tornados U15-hold
Back
Mobiltop 1
27.05.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

22-årig ny træner for Tornados U15-hold

Strandby Tornados Floorball byder velkommen til Oliver Bjørk, som i den kommende sæson skal stå i spidsen for klubbens U15-hold. 

Artikelbanner 1

- Trods sin unge alder har Oliver været træner i lang tid i Frederikshavn. Den unge træner trængte til nye udfordringer og valget faldt heldigvis på Tornados, siger Malene Jørgensen fra Strandby Tornados.


Hun håber, Oliver Bjørk kan tilføre klubbens lidt "smalle" U15-trup lidt mere fylde i form af et par nye spillere.

Holdlederen er også på plads på U15-holdet. Her træder Linda Jokumsen til.

- Med så stærkt et trænerteam håber vi at se vores U15-hold kæmpe med i toppen af rækken. Vi er super glade for at kunne præsentere Oliver som U15-træner og glæder os til at følge drengene rundt om i de danske haller, udtaler formand Jonas Sørensen.

Oliver Bjørk er 22 år og bor i Frederikshavn. Han har spillet floorball, siden han var ni år.

- De seneste 13 år har floorball fyldt det meste af min tid. Jeg stillede selv staven på hylden som 16-årig, da jeg døjede med skader. Derefter har jeg brugt tiden på at være træner. Jeg har fået min floorballopvækst i Frederikshavn - først i Outlaws og senere Blackhawks. Jeg brænder for ungdomsfloorball, hvor jeg kan følge spillernes udvikling, siger Oliver Bjørk.

Hvad er målsætningen med U15-holdet i kommende sæson?

- Vi skal være et hold, som er med i toppen af dansk ungdomsfloorball. Vi skal skabe muligheder for dem, som drømmer om at blive de nye stjerner i herreligaen og på landsholdet. Men vigtigst er et godt sammenhold, mener Oliver Bjørk.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2