html_5 Palmestranden er åben - i år i en smallere udga
Back
Mobiltop 1
19.05.2020 | Af: Michael Frederiksen

Palmestranden er åben - i år i en smallere udgave

Palmestranden har været på slankekur i år. Stranden er blevet lidt smallere, og der er "kun" 97 palmer mod 109 i 2019 og 135 i 2018.

Artikelbanner 1

- Kysten ændrer sig. I år er den smallere. Den opgave har vi taget på os, og alle gæster får en rigtig god oplevelse, lover beachkeeper Michael Nielsen.

En anden årsag til, at der er færre palmer, er, at sidste års meget regn har resulteret i, at flere hørpalmer ikke har det så godt. En del af dem får derfor lov til at blive stående i det store drivhus på Brønderslevvej.

COVID-19 betyder, at ikke alt er, som det plejer på Palmestranden.

- Vores barer, palmehytter, liggestole og røde ringe mangler til at begynde med. Vi har taget vores forholdsregler i håbet om, at gæsterne på stranden ikke samler sig. Men i det øjeblik, at Mette Frederiksen siger go, er vi klar med det hele, garanterer Michael Nielsen.

De 97 palmer, hvoraf 60 er placeret på selve stranden, kom ud under åben himmel i dag. "Store Palmedag" viste sig igen i år fra sin smukkeste side. Solen skinnede fra en skyfri himmel, da medarbejderne fra Park & Vej i deres tre store entreprenørmaskiner sørgede for at placere palmerne som planlagt af Michael Nielsen.

Traditionen tro jublede han højlydt som afslutning på sit interview med Kanal Frederikshavn.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2