html_5 Overraskede 260 ældre borgere med blomster
Back
Mobiltop 1
03.04.2020 | Af: DEBAT-INDLÆG

Overraskede 260 ældre borgere med blomster

Anja Kristensen, Aktivitetsområde Vest i Frederikshavn Kommune, har skrevet dette indlæg: Når en god idé opstår, er der ikke altid langt fra tanke til handling – heldigvis.

Artikelbanner 1

Den situation, Danmark er i lige nu, påvirker os alle i en eller anden grad.

Vi her i Aktivitetsområde Vest er også påvirket, da vores dagligdag er med mange af de borgere, som statsminister Mette Fredriksen omtaler som dem, der ikke råber højest. Dem, der ikke gør et stort nummer ud af sig selv. Men dem, der har det hårdt i denne tid. Og de borgere ville vi gerne overraske, hvilket vi gjorde med en lille blomst og hilsen.

Alt dette var ikke muligt, hvis det ikke var for Sparekassen Vendsyssels flotte bidrag til at købe blomster for.

Så her fra os i Aktivitetsområde Vest skal der lyde et stort TAK for, at I bidrog til, at vores tanke blev til handling og kunne realiseres lynhurtigt. I alt har vi overrasket hele 260 borgere i Aktivitetsområde Vest med en flot forårsblomst og en hilsen, der lyder:

"Vi skal holde sammen på afstand…

Så klart er Dronning Margrethes budskab, og det kan ikke siges meget bedre. Men det ændre ikke på, at det påvirker os alle, at vi ikke kan deltage i de fællesskaber, vi normalt finder tryghed og nærvær i.

Vi vil gerne med denne lille hilsen lade dig vide, at du er i vores tanker. Vi glæder os alle til, at vi igen kan mødes i fællesskabets ånd".

De bedste hilsner fra personalet i Bangsbo Aktivitetscenter og Caféen

Blomsten er venligst sponsoreret af Sparekassen Vendsyssel


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2