html_5 Kontraktforlængelse = Ægte sydfynsk brunsviger
Back
Mobiltop 1
25.03.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Kontraktforlængelse = Ægte sydfynsk brunsviger

Mens Vendsyssel Håndbold i spænding venter på, om klubben rykker op i HTH Ligaen, fortsætter arbejdet med at sammensætte næste års trup. I dag oplyser Vendsyssel i en pressemeddelelse, at klubben forlænger aftalen med Pernille Brandenborg med en sæson.

Artikelbanner 1

Hun kom til klubben for to et halvt år siden fra Gudme HK og er ved at være en af dem, der har været længst i Vendsyssel.

- Pernille har i denne sæson udviklet sig til at være en vigtig del af truppen, både på de sportslige og de menneskelige kvaliteter. Hendes spil bliver bedre og bedre. Hun udvikler sig mere og mere, og hendes humør og gode sind gør godt for hele holdet, siger cheftræner Kent Ballegaard.

Han er ikke i tvivl om, at hun kan udvikle sig yderligere.

- Nu skal vi sammen have lagt yderligere lag på hende. Den til tider lidt for flinke pige skal have spidset albuerne mere. Som stregspiller og central skikkelse i defensiven skal hun gøre ondt på sine modstandere, og det er øvelsen lige nu. Jeg er glad for at se den udvikling, der er sket, og jeg ser meget frem til at fortsætte i det gode spor, som vi er kommet ind på. Samtidig er det også vigtigt, at vi fremadrettet er garanteret ægte sydfynsk brunsviger, smiler Kent Ballegaard.

For Pernille Brandenborg var det oplagt at sige ja til endnu en sæson i Vendsyssel Håndbold.

- Jeg stortrives i Nordjylland, og jeg er rigtig glad for, at jeg kan forsætte min håndboldudvikling heroppe. Der er sket meget i klubben, siden jeg kom til. Vi har fået vores egen hal i form af DRINX Arena, og hvert år er vi rykket op i tabellen. Vi har fået skabt en fantastisk kulisse for vores hjemmebanekampe med stor opbakning fra sponsorere, tilskuere, frivillige og fanklubben, siger Pernille Brandenborg.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2