html_5 COVID-19: NS System uddelte 200 T-shirts
Back
Mobiltop 1
25.03.2020 | Af: Michael Frederiksen

COVID-19: NS System uddelte 200 T-shirts

NS System uddelte tirsdag mere end 200 T-shirts med teksten TAG ANSVAR påtrykt Sundhedsstyrelsens Corona-sundhedsanbefalinger.

Artikelbanner 1

Den hvide T-shirt med blå tekst blev delt ud i de dagligvarebutikker og apoteker i Frederikshavn, som har sagt ja tak til det gratis tilbud.

Skulle der være flere dagligvarebutikker i Frederikshavn, som ønsker at få denne særlige T-shirt, er de meget velkomne til at henvende sig til virksomhedsejer Niels Rask på nr@nssystem.com.

Der er op til 25 gratis T-shirts pr. butik. Derefter kan den købes til kostpris.

Dagligvarebutikkerne og apotekerne i Frederikshavn by har været rigtig glade for at modtage T-shirten, som skal minde os alle om Corona-sundhedsanbefalingerne. Løve Apoteket tog trøjerne på med det samme, mens MENY-butikkerne med det samme delte dem ud til medarbejderne

- Vi er glade for, at vi i denne helt særlige situation kan være med til at gøre en forskel i vores lokalsamfund, udtaler Niels Rask, som i mange år har støttet byens kultur- og sportsliv.

- Vi må alle tage et ansvar og bidrage til situationen med det, vi kan. Det er en rigtig svær situation for alle, hvor det er vigtigt, at vi står sammen mere end nogensinde og hjælper og passer på hinanden, mener Niels Rask.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2