html_5 Rock i Frederikshavn arbejder på højtryk
Back
Mobiltop 1
24.03.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Rock i Frederikshavn arbejder på højtryk

Arrangørerne bag Rock i Frederikshavn lørdag 13. juni på Knivholt håber -  som alle andre - at Corona-situationen er under kontrol til juni.

Artikelbanner 1

Hvis Corona-krisen er overstået til juni, vil der være ekstra grund til at feste og atter være sammen med venner og bekendte, lyder det fra arrangørerne bag Rock i Frederikshavn.

Lige nu arbejdes der på højtryk for at få de sidste forberedelser på plads i forhold til program og planlægning af årets fedeste fest på Knivholt. Men situationen er som bekendt uafklaret.

- Vi holder os løbende opdateret og følger naturligvis myndighedernes anvisninger og anbefalinger. Der er heldigvis næsten tre måneder til festivalen lørdag 13. juni, så vi håber for alle, at der kommer styr på situationen inden da, skriver Rock i Frederikshavn i en pressemeddelelse.

I tilfælde af, at arrangørerne bliver pålagt at aflyse festivalen jævnfør myndighedernes forholdsregler og påbud, vender de tilbage omkring returnering og refusion af købte billetter.

Rock i Frederikshavn opfordrer til, at alle passer ekstra godt på hinanden.

- Festival er glæde og samvær. Det er der ikke meget af i øjeblikket -naturligvis. Men vi håber på det bedste, og at det gode humør igen kan brede sig. Heldigvis er der jo intet, der varer ved, og der kommer også en dag efter denne krise, og så er vi klar med musik og festival, når situationen kommer under kontrol, og myndighederne siger god for, at blandt andet Rock i Frederikshavn 2020 kan afvikles, står der i pressemeddelelsen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2