html_5 COVID-19: NS SYSTEM med særligt initiativ
Back
Mobiltop 1
23.03.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

COVID-19: NS SYSTEM med særligt initiativ

NS SYSTEM i Frederikshavn producerer en særlig T-shirt med Sundhedsstyrelsens corona-sundhedsanbefalinger og deler den gratis ud til personale i dagligvarebutikker i Frederikshavn.

Artikelbanner 1

NS SYSTEM er en stolt frederikshavner-virksomhed, som altid har været kendt for at give tilbage til lokalsamfundet. Nu tager NS SYSTEM et særligt initiativ: En hvid bomulds T-shirt med miljøvenligt tryk, som minder os om alle de gode råd, der skal skærme os mod COVID-19.

- Vi deler cirka 300 gratis T-shirts ud til personalet i Frederikshavns største dagligvarebutikker og to apoteker tirsdag formiddag. Vi hører, at mange handlende ikke følger de gode råd fra Sundhedsstyrelsen - eksempelvis at holde afstand - og vi synes, de butiksansatte har brug for opbakning. De går på arbejde, så vi kan få mad på bordet, og vi kan hjælpe dem med at få budskabet ud, siger virksomhedsejer Niels Rask, som i forvejen er kendt for at give tilbage til lokalsamfundet gennem sponsorater til blandt andet fodbold, håndbold, ishockey og kultur i hjembyen Frederikshavn.

- Vi hjælper danskerne til at huske sig selv på, hvor vigtigt det er, at vi står sammen og passer på hinanden gennem at følge råd fra Sundhedsstyrelsen. Derfor siger T-shirtens tekst også "TAG ANSVAR- DET GØR JEG", fortæller Niels Rask.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2