html_5 Nikolaj Krag er i gang med sin bedste sæson
Back
Mobiltop 1
12.02.2020 | Af: Michael Frederiksen

Nikolaj Krag er i gang med sin bedste sæson

ISHOCKEY: To mål og en fremragende assist blev 21-årige Nikolaj Krag noteret for i tirsdagens 5-2-sejr over Rødovre Mighty Bulls.

Artikelbanner 1

Den unge forward, som inden denne sæson skiftede til Frederikshavn White Hawks fra Rungsted Seier Capitals danske mestre, er lige nu en af de absolut mest formstærke WH-spillere. Det lyser ud af ham på isen.

Efter 40 kampe i Metal Ligaen er han noteret for 23 point (12+11). Dermed er det allerede sikkert, at han er i gang med sin uden sammenligning bedste sæson på isen. Sidste år lavede han i alt 15 point (5+10) i grundspillets 40 kampe.

- Det er dejligt at få scoret nogle kasser. Det giver noget mere blod på tanden og en masse selvtillid, smilte Nikolaj Krag, som scorede to mål på to et halvt minut i slutningen af anden periode mod Rødovre, der er hans barndomsklub.

Målene faldt på et tørt sted, efter at Rødovre meget ufortjent havde udlignet til 2-2 og faktisk havde chancen for også at komme foran.

Nikolaj Krag fortæller i interviewet, at han er utrolig glad for at være i Frederikshavn, og han nyder, at cheftræner Jari Pasanen giver ham mere spilletid, end han fik de seneste sæsoner i Rungsted.

I den forgangne uge gjorde han en fin figur på A-landsholdet, hvor han spillede i tredjekæden med WH's Christopher Frederiksen og Niklas Andersen fra Esbjerg Energy. Spørgsmålet er, om hans øjeblikkelige succes får ham til at drømme om en karriere i udlandet i næste sæson? Hør svaret i videoen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2