html_5 Uggerhøj åbner igen i Silkeborg: VW og Skoda
Back
Mobiltop 1
12.02.2020 | Af: Michael Frederiksen

Uggerhøj åbner igen i Silkeborg: VW og Skoda

Uggerhøj - som har hovedsæde i Frederikshavn - overtager fra 1. april salget af VW og Skoda i Silkeborg. Dermed er bilforhandleren tilbage i Silkeborg efter godt et års ufrivillig pause.

Artikelbanner 1

For et år siden mistede Uggerhøj forhandlingen af Opel i Silkeborg. Det havde direktør Sten Uggerhøj ikke set komme, for han havde faktisk købt en grund på 10.700 kvadratmeter, hvor planen var at bygge en ny Opel-forretning.

Men i går skrev Midtjyllands Avis, at Uggerhøj nu får comeback i Silkeborg. Uggerhøj overtager forhandlingen af VW og Skoda efter Vulcan, der er tæt på konkurs.

I første omgang rykker Uggerhøj ind i midlertidige lokaler, men fra årsskiftet håber Sten Uggerhøj, at et spritnyt bilhus står færdigt på den førnævnte grund på hjørnet af Kejlstrupvej og Lillehøjvej.

- Vi har drevet forretning i Silkeborg i mange år og er glade for at være i byen. Det er for os en fantastisk mulighed, at vi fremadrettet kan repræsentere Volkswagen og Skoda i Silkeborg, udtaler Sten Uggerhøj til Midtjyllands Avis.

Uggerhøj har afdelinger i følgende byer:
Frederikshavn: VW, Skoda, Opel, Kia og Citroën
Hjørring: Opel, Citroën og Kia
Brønderslev: Citroën og Seat
Aalborg: Opel og Kia
Aarhus: Citroën, DS
Herning: Opel, Kia og Fiat
Horsens: Opel, Citroën og Peugeot
Silkeborg (fra 1. april): VW og Skoda

Uggerhøjs farvel til Silkeborg for et år siden hang sammen, at koncernen Interdan, der importerer Opel, Citroën og Peugeot til Danmark, ønskede at samle de tre mærker hos én forhandler i Silkeborg, og her faldt valget på Poul Munk A/S, som i forvejen solgte de to franske mærker Citroën og Peugeot.

Ved den lejlighed udtalte Sten Uggerhøj optimistisk:

- Verden er i en konsolideringsbølge, og det vil Uggerhøj drage fordel af andre steder i Danmark, ligesom Poul Munk gør det i Silkeborg - til glæde for kunder og medarbejdere.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2