html_5 Tiltrængt revanche til Blackhaws mod Sunds
Back
Mobiltop 1
16.01.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Tiltrængt revanche til Blackhaws mod Sunds

FLOORBALL: Frederikshavn Blackhawks herreliga vandt onsdag aften 6-4 over Sunds Seahawks.

Artikelbanner 1

Blackhawks havde revanche til gode efter at have tabt de seneste to indbyrdes kampe i Sunds. Det var derfor et tændt Blackhawks-hold, der var klar til at tage imod Sunds og forblive ubesejret på hjemmebane.

Blackhawks har været ramt af skader hele sæsonen, men er nu ved at være helt skadesfri, og det kan tydeligt ses på de seneste resultater mod henholdsvis Benløse og Sunds.

Kampen startede dog med et uskarpt Blackhawks-hold, der ikke kunne åbne for Sunds forsvarsspil, og perioden ender også med en føring til Sunds på 1-0. Det kunne have været, værre hvis det ikke var for en storspillende Anders Kjær i målet.

Blackhawks får lavet lidt ændringer i pausen, og det giver pote. Anført af en storspillende Jesper "Fisk" Schmidt kommer Blackhawks til mange flere skud og chancer end i første periode.

Netop "Fisk" udligner til 1-1 i begyndelsen af anden periode på et langskud, og han følger op med to mål mere i perioden. Krydret med et rigtigt angribermål fra Mads Bastian vinder Blackhawks perioden 4-1. Gutterne går til pause med en 4-2-føring og er kommet ind i kampen.

Tredje periode starter, og Blackhawks får en tidlig scoring til 5-2 ved Andreas Glad, som tidligere i kampen havde måske kampens største afbrænder.
Sunds Seahawks er kendt for aldrig at give op og kæmper til det sidste. Sunds får reduceret blot to minutter efter. Så var kampen fuldstændig åben igen.

De sidste 10 minutter bliver påvirket af fem udvisninger. Ingen af holdene formår dog at score i powerplay. Derimod scorer Sunds til 4-5 i undertal med syv minutter tilbage af kampen. I forbindelsen med scoringen får Blackhawks en fem minutters udvisning og Sunds en 2+10 udvisning.

Derfor krævede det nu hårdt arbejde for drengene i undertal. Et godt boxplay og kæmpe hjælp fra resten af Blackhawks-bænken, som var helt oppe at stå med opbakning.

Blackhawks ryster udvisningen af sig uden scoring og til sidst lukker Jesper "Fisk" Schmidt kampen med scoring i tomt mål til slutresultatet 6-4.

En stor ros skal det lyde til hele truppen, som for anden kamp i træk står op for hinanden, om man spiller eller er på bænken.

Næste kamp for drengene er på lørdag mod Copenhagen på udebane.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2