html_5 Elev fra Happydays kæmper om DM-guld
Back
Mobiltop 1
15.01.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Elev fra Happydays kæmper om DM-guld

Happydays i Vangen hepper med, når DM i Skills løber af stablen i Bella Center i København i disse dage. Deres mediegrafikelev, Julie Lisberg, er blandt de nominerede, som er udpeget til at kæmpe om DM-titlen, og Happydays sender desuden deres egen SoMe-medarbejder med for at støtte og følge begivenhedernes gang under hele konkurrencen.

Artikelbanner 1

Det er lidt af et nåleøje, som Julie Lisberg er sluppet igennem: Der er kun udvalgt én elev fra hver af landets syv mediegrafikeruddannelser, og Julie er således hele Nordjyllands repræsentant på sit fags vegne. Det kan godt være lidt skræmmende.

- Jeg var helt overvældet, da jeg fik det at vide – og selvfølgelig pavestolt. Men man er vel også nordjyde og har "er-jeg-nu-god-nok"-tanken. Men de seneste år ser jeg en ny side af mig selv. Jeg hviler meget mere i mig selv og griber de chancer, jeg får. Så jeg pakker lige janteloven væk et øjeblik og siger: Selvfølgelig kan jeg klare det, udtaler Julie Lisberg.

Hos Happydays har de også for længst opdaget Julies talent. Hun har været feriefabrikkens mediegrafikerelev i godt et år og bruger til daglig sine kreative evner på at skabe rejselyst gennem Happydays' mange nyhedsbreve og annoncer.

- Hun overbeviste os om sit potentiale allerede ved sin uopfordrede ansøgning, fortæller marketingchef Karin Wenzel.

- Selvom vi faktisk ikke havde plads til eller planer om en ny elev netop dér, så gjorde vi en undtagelse, for Julie har en unik kreativ åre og passion for faget. Det usædvanlige ved Julie er, at hun på den korte tid, vi har haft hende ansat, allerede tilfører ekstra værdi med sin sikre hånd og stil - og hun kan i den grad tåle at komme i spil.

Julie Lisberg er født og opvokset i Elling og et stærkt bud på et nordjysk talent, der kan sætte landsdelen på verdenskortet i Bella Center her i weekenden.

DM i Skills afvikles 16.-18. januar, og her vil over 300 engagerede elever og lærlinge inden for mange forskellige uddannelser dyste mod hinanden for at blive Danmarks bedste indenfor netop deres fag.

Det lokale mediegrafikertalent får derfor masser af rygvind og opmærksomhed med fra Happydays, og alle kan følge hende, når det går løs på Happydays’ Facebook og Instaprofil. Her er der også mulighed for selv at vinde rejsepræmier.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2