html_5 Skøjteforening vært ved første store konkurrenc
Back
Mobil-stor 1
25.11.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Skøjteforening vært ved første store konkurrence

Skøjte og Sports forening Nord har for første gang i klubbens historie været vært ved en stor konkurrence i kunstskøjteløb i Iscenter Nord i Frederikshavn.

Artikelbanner 1

Med næsten 150 deltagere fra Jylland og Fyn var det en kæmpe opgave for den unge klub, men takket være et stærkt sammenhold blandt både klubbens løbere og forældre lykkedes det at afvikle det store arrangement super flot.

Der har ifølge arrangørklubben kun været rosende ord fra både dommere og officials fra Dansk Skøjte Union.

Hallen var smukt pyntet med masser af flag, store stjerner, hjemmelavede snemænd og meget andet. Udenfor var der opsat balloner ved indgangen, så alle kunne se, at her var fest.

Uden mad og drikke duer en skøjteløber ikke, så som et specielt tiltag havde Yupapon Terp, mor til Chilie Terp, der har skøjtet mange år i Skøjte og Sports forening Nord, lavet 200 thai-forårsruller, som blev et kæmpe hit hos alle.

Skøjte og Sports forening Nord har i forbindelse med arrangementet modtaget mange sponsorater fra lokalområdet. Det har været med til at muliggøre afviklingen. Eksempelvis sørgede Hugo Petersen og Søn ApS i Sæby for sejrspodiet, og Netto i Sæby sørgede for en lille erindringsgave til alle løberne.

Skøjte og Sports forening Nord stillede op med 26 deltagere i konkurrencen, og for en del af dem var det første gang, både i konkurrence, men også i nye rækker med sværere elementer.

I gruppen Bubbles fik Skøjte og Sports forening Nord fem løbere med i finalen. Joanna Mikkelsen, Maria Maran, Rosa Møller, Emil Gregersen og Emma Sørensen.

I gruppen Flakes havde foreningen kun én løber med, Silke Hundevad. Hun er en rutineret FunSkate-løber og også hun gik videre til finalen.

I gruppen Cubes kom Lærke Gregersen Feldtmose i finalen. Det var første gang, hun stillede op i denne gruppe. I gruppen var der 18 tilmeldte. Der var hård kamp om finalepladserne, men Lærke Gregersen Feldtmose gjorde det flot og endte med én af de eftertragtede finalepladser.

Også Silke Skrubbeltrang endte med en finaleplads i samme kategori.

I sidste gruppe fik foreningen igen fem løbere videre til finalen: Annabel Bøger, Camilla Langagergaard, Chilie Vejrum Terp, Freja Borsje Vittrup og Maria Langagergaard.

Ved konkurrencen tælles der point sammen, og her opnåede Skøjte og Sports forening Nord en andenplads i den samlede klubkonkurrence - kun overgået af Silkeborg Skøjteløber Forening.

Skøjte og Sports forening Nord vandt 13 medaljer.

Emil Feldtmose har for blot en måned siden skiftet hockey-skøjter og beskyttelsesudstyr ud med kunstskøjter, og det resulterede i en flot guldmedalje i kategorien Fun Bubbles 3.

Resultater:
Maria Maran, nr 3 i Bubbles 1
Emil Feldtmose, nr. 1 i Bubbles 3
Silke Hundevad, nr. 2 i Flakes 2
Silke Skrubbeltrang, nr. 3 i Cubes 3
Annabel Bøger, nr. 3 i Crystals 1
Chilie Vejrum, nr. 1 i Crystals 2
Camilla Langagergaard, nr. 2 i Crystals 2
Freja Vittrup, nr. 3 i Crystals 3
Annabel Bøger, nr. 1 i Tots 2
Camilla Langagergaard, nr. 1 i Teens 2
Rebekka Holm Rasmussen, nr. 1 i Masters
Kasper Rasmussen, nr. 3 i Masters
Indisk X-mas tree, nr. 1 i Show
Red Lipstick, nr. 2 i Show
Golden Glitter Girls, nr. 3 i Show
Samlet nr. 2 i klubkonkurrencen

Ovenpå dette vellykkede og velafviklede arrangement fortsætter den daglige træning i Iscenter Nord. Om kort tid holder foreningen sit årlige juleshow, hvor alle medlemmer viser forskellige shows, og dagen sluttes af med et fælles Luciaoptog på isen. Også her er alle velkommen til at komme og kigge.

Der er altid plads på foreningens skøjteskolehold, som træner torsdag kl. 16.45 og søndag kl. 16.00. Så hvis du eller dit barn drømmer om at lære at skøjte, er man altid velkommen hos Skøjte og Sports forening Nord.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4