html_5 VERO MODA flytter i nye lokaler på Fisketorvet
Back
Mobiltop 1
09.10.2019 | Af: Michael Frederiksen

VERO MODA flytter i nye lokaler på Fisketorvet

Frederikshavns måske bedst beliggende butikslokale fik ikke lov til at stå tomt i mange måneder. I næste måned rykker VERO MODA ind i Marcus' tidligere lokaler på Fisketorvet.

Artikelbanner 1

- Vi glæder os helt vildt til at få en bedre placering, større butik og flere muligheder udenfor, siger Mette Nørgaard, som har fem VERO MODA-butikker i Frederikshavn, Skagen, Sæby, Brønderslev og Aars.

VERO MODA's ny adresse i Frederikshavn bliver Danmarksgade 85. Det er på Fisketorvet, hvor Danmarksgade, Søndergade, Havnegade og Rimmensgade mødes. Det er Fisketorvet, som danner ramme om de fleste aktiviteter i midtbyen.

Er du enig i, at det er byens absolut bedste placering, når det gælder detailhandel?

- Ja, det er det. Det er her, at aktiviterne i byen er, og vi kommer også selv til at lave flere ting udenfor - både til vores åbningsfest og senere. Vi har mange ting i tankerne, fortæller Mette Nørgaard til Kanal Frederikshavn.

VERO MODO's butik i Frederikshavn ligger i dag i Danmarksgade 59, det vil sige på strækningen mellem Tordenskjoldsgade og Kirkepladsen. Bymidten har dog i flere år trukket mod syd.

Håndværkerne er i fuld gang i VERO MODA's kommende butik. Det 240 kvadratmeter stor butikslokale skal moderniseres og bygges lidt om, inden VERO MODA rykker ind.

Byens bedste placering betyder alt andet lige også, at VERO MODA's husleje stiger.

- Det er klart, at det bliver dyrere, men i modsætning til Marcus lejer jeg kun stueetagen. Jeg er en frederikshavnerpige med begge ben på jorden, og jeg flyttede ikke, hvis ikke jeg troede på det. I forhold til den fantastiske placering og de muligheder, det giver, mener jeg, at huslejen er rimelig, siger Mette Nørgaard.

Hun vil ikke afsløre åbningsdagen - kun at det bliver i november.

Der er i dag to fuldtidsmedarbejdere og tre skolepiger i VERO MODA Frederikshavn. Fra 1. november kommer endnu en fuldtidsmedarbejder, som skal arbejde både i Frederikhavn og Sæby.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2