html_5 Oplev Oh Land solo på Kappelborg på lørdag
Back
Mobiltop 1
11.09.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

Oplev Oh Land solo på Kappelborg på lørdag

På lørdag 14. september kl. 20 præsenterer Kappelborg - ganske eksklusivt - intimkoncert med det danske verdensnavn Oh Land, og der er lagt op til en ganske særlig koncertoplevelse.

Artikelbanner 1

- Oftest - senest i fredags i Aalborg - optræder Oh Land sammen med sit band, men på lørdag har publikum en unik mulighed for at opleve hende HELT tæt på. Oh Land er alene på scenen - kun i selskab med husets Steinway-flygel, så vi forventer en helt særlig intim og smuk oplevelse, lyder det fra Kappelborg.

Oh Land, alias Nanna Øland Fabricius, udgav i maj albummet "Family Tree" efter en turbulent tid, hvor kunstneren oplevede den store kærlighed briste og pludselig have et lille barn, der helt uforskyldt nu har to steder, han kalder "hjem". Om det nye album fortæller Oh Land:

- Siden jeg udgav mit seneste album har jeg haft mit livs største op- og nedture. Det har mindet mig om, at musikken for mig er det bedste og mest trygge sted at betro sig. Det er vennen, der altid lytter og aldrig dømmer. Jeg er gået tilbage til klaveret som udgangspunkt for min sangskrivning, og det har resulteret i et skift i lyd og tempo. Denne plade er mere organisk og til tider helt kirkelig. Jeg glæder mig meget til, at I skal høre og forhåbentlig få et forhold til disse sange, som betyder så meget for mig.

At Oh Land er tilbage ved klaveret, og det bliver således meget tydeligt på lørdag til koncerten i Skagen. Her vil melodier, tekster og følelser stå klokkeklart, når hun helt alene indtager scenen.

De sidste billetter og mere info på kappelborgskagen.dk.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2