html_5 FfI Fodbold får 25.000 kroner af bankoklub
Back
Mobiltop 1
11.06.2019 | Af: Kanal Frederikshavn

FfI Fodbold får 25.000 kroner af bankoklub

Bankoklubben FfI-støtteklub af 2010 har doneret 25.000 kroner til unge i FfI Fodbold.

Artikelbanner 1

Bankoklubben FfI-støtteklub af 2010 besluttede på den seneste generalforsamling endnu en gang at kigge til FfI Fodbolds side med et flot beløb.

- En klub som vores er dybt afhængig af frivillige. Dels i det det daglige, og dels i forbindelse med støtte – moralsk og økonomisk. Derfor luner det hver gang, at bankoklubben FfI-støtteklub tænker på os, udtaler formand Anders Brandt Sørensen, FfI Fodbold.

Bankoklubben FfI-støtteklub af 2010 støtte gør det muligt for FfI Fodbold at støtte spillere, som ellers ikke ville have penge til at dyrke en fritidsinteresse. Desuden er det muligt at give det der ekstra, når spillerne er på tur.

- Vi holder meget af at spille banko i støtteklubben, og vi er glade for at kunne støtte FfI Fodbold. Derfor er det rigtig positivt, at støttekronerne går til at endnu flere kan dyrke sport, siger Jette Bruun Christensen, kasserer i Bankoklubben FfI-støtteklub af 2010.

De 25.000 støttekroner stammer fra overskuddet til bankoaftenerne i Bingohallen, Hobrovej 7, hvor der spilles en gang om ugen.

- Vi har mange medlemmer i FfI Fodbold. Jo flere der er på hver årgang, jo sjovere er det også at komme til fodbold. Derfor er støttekronerne til mindre bemidlede en god ordning for hele klubben, bemærker Anders Brandt Sørensen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2