html_5 Stor interesse om Ocean of Hope's besøg i Fr.havn
Back
Mobil-stor 1
09.08.2017 | Af: Kanal Frederikshavn

Stor interesse om Ocean of Hope's besøg i Fr.havn

Der stod mange mennesker på kajen ved Krudttårnet, da sclerose-sejlbåden "Oceans of Hope" stævnede ind i havnen tirsdag kl. 14.00

Artikelbanner 1

Det blev faktisk noget at et tilløbsstykke for båden og dens besætning at anløbe Frederikshavn, hvor de fik en overvældende modtagelse fra de mange fremmødte ved kajen.

Borgmester Birgit Hansen var en af de mange der stod på kajen og tog imod - og der var et stort opbud af pressefolk og folk med interesse for sclerose-projektet.

Det blev til nogle fornøjelige timer ved Krudttårnskajen for båden og dens besætning, og rigtig mange benyttede sig af muligheden for at komme ombord og blive vist rundt.

Der var specielt meget interesse omkring Frederikshavnerpigen Iben Skydt, som var med på båden som besætning. 

Bådens kaptajn og chef for projektet - læge Mikkel Anthonisen - fortalte om bådens historie og om hvilke togter båden havde været på. 

Der blev også fortalt om nye spændende tiltag omkring bådens fremtid.

Bestyrelsen fra den lokale Scleroseforening var selvfølgelig tilstede, og formand Lenette Hein var rigtig glad for at båden havde valgt at lægge til kaj i Læsø mandag, og tirsdag i Frederikshavn. 

Lokalformanden var meget tilfreds med den store opmærksomhed der var omkring båden og dens vision - og ikke mindst for den store opmærksomhed som projekt “Oceans of Hope” har bragt til det Nordjyske.

Det var en meget tilfreds skipper og besætning der tirsdag aften forlod Frederikshavn, og satte kursen mod Århus.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4