html_5 Fra Paris via Danish Crown til egen barbershop
Back
Mobil-stor 1
27.05.2023 | Af: Michael Frederiksen

Fra Paris via Danish Crown til egen barbershop

Efter at have arbejdet fire år hos Danish Crown i Sæby er Mehmet Buraks drøm gået i opfyldelse. Han har åbnet sin egen barbershop, Unique Barbershop, på Skagensvej 32A i Ålbæk. Går det godt i Ålbæk, vil han også åbne i andre byer.

Artikelbanner 1

Mehmet Burak bor i Frederikshavn med sin kæreste. De mødtes på en ferie. Han har i flere år arbejdet i forskellige barbershops i Paris. Planen var at åbne blive selvstændig, men i første omgang "knuste" kærligheden den drøm.

Han pakkede i stedet for flyttekasserne og rejste fra Paris til Frederikshavn. For at lære det danske sprog fik Mehmet Burak arbejde hos Danish Crown. Her arbejdede han i fire år, inden han følte sig klar til at udleve sin drøm.

Timingen må siges at være ret god, for kort efter, at Mehmet Burak slog dørene op i Ålbæk, meddelte Danish Crown, at slagteriet i Sæby lukker til sommer.

Da den nyhed blev offentliggjort, var Mehmet Burak i fuld gang med at udleve sin drøm i Unigue Barberhop. Her kan kunderne blive barberet med skum og kniv eller få trimmet skægget. Han er også "almindelig" frisør, ligesom han gerne hjælper med at vokse næse, ører og kinder samt rette øjenbryn.

- Jeg fjerner også gerne hårene på ørekanten med en lighter, smiler Mehmet Burak, der er tilfreds med den modtagelse, som han har fået i Ålbæk.

Han glæder sig også over, at han i denne uge har fået opsat en handicaprampe, så alle har mulighed for nemt at komme indenfor i Unique Barbershop.

Mehmet Burak er ekstra sød ved alle børn, han klipper. De får nemlig en gave med hjem bagefter.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4