html_5 Sparekassen Danmark forlænger rock-aftale
Back
Mobil-stor 1
26.05.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Sparekassen Danmark forlænger rock-aftale

Musikelskere og de lokale ildsjæle bag Rock i Frederikshavn kan glæde sig over, at Sparekassen Danmark har besluttet at forlænge sin hovedsponsoraftale med Rock i Frederikshavn med yderligere tre år. Med forlængelsen vil Sparekassen Danmark fortsætte som drivkraften bag Rock i Frederikshavn frem til 2026.

Artikelbanner 1

Sparekassen Danmarks afdelinger i Frederikshavn, Sæby og Skagen spiller en central rolle i aftalen. Alle ansatte fra de tre afdelinger vil kunne mærke musikken på nærmeste hold, da de er inviteret til koncerten lørdag 10. juni. Som en særlig bonus har Sparekassen Danmark solgt billetter til deres garanter til en eksklusiv specialpris, hvilket mere end 500 glade garanter allerede har benyttet sig af.

- At støtte de lokale ildsjæle i Rock i Frederikshavn og deres projekt betyder meget for os. Vi er stolte over at kunne fortsætte vores samarbejde med Rock i Frederikshavn og dermed bidrage til kultur og fællesskab i vores lokalområde, udtaler Klaus B. Nielsen, afdelingsdirektør for Sparekassen Danmark i Frederikshavn.

Casper Høgsted, talsperson for Rock i Frederikshavn, deler entusiasmen.

- Lokal opbakning er altafgørende for os, og vi er meget taknemmelige for Sparekassen Danmarks fortsatte støtte. Vi ser frem til et samarbejde, der nu rækker helt til 2026, og som vil gøre en stor forskel for alle, der elsker Rock i Frederikshavn.

Sparekassen Danmark bruger sponsoratet til at åbne dørene for garanter og kunder og give dem flere fordele som billetter til Rock i Frederikshavn til en fordelagtig pris. Derudover vil næste års billetsalg blive skudt i gang med et festligt arrangement i banken under Open By Christmas i Frederikshavn. Her vil billetkøbere kunne varme sig og sikre sig billetter til en early bird pris.

Som en ekstra gestus vil Sparekassen Danmark også servere helstegt pattegris til et hyggeligt arrangement for alle frivillige hjælpere inden årets Rock i Frederikshavn.

Med kun 14 dage til Rock i Frederikshavn og en øget efterspørgsel på billetter opfordrer arrangørerne publikum til at sikre sig billetter hurtigst muligt.

Billetter kan købes på www.rockifrederikshavn.dk.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4