html_5 Informationsmøder om erhvervsuddannelser
Back
Mobil-stor 1
25.05.2023 | Af: Kanal Frederikshavn

Informationsmøder om erhvervsuddannelser

EUC Nord vil gerne have flere til at starte på en erhvervsuddannelse, og derfor arrangeres der nu informationsmøder i Frederikshavn og Hjørring om erhvervsuddannelser.

Artikelbanner 1

I mange brancher mangler man rigtig meget arbejdskraft, og derfor vil man på EUC Nord slå et slag for at starte på en erhvervsuddannelse efter sommerferien. Kommunikationschef Jacob Noes Christensen står for arrangementet, som løber af stablen 31. maj i Hjørring og 7. juni i Frederikshavn.

- Vi oplever virksomheder, der ringer forgæves i deres jagt på nye lærlinge, og det er vi rigtig kede af. Det er især i industrien, i bilbranchen og i restaurationsbranchen. Derfor indkalder vi nu til et informationsmøde, hvor man kan høre lidt om vores uddannelser, få lidt mad samt snakke med vores elever og se vores værksteder.

Uddannelseschef Dennis Kindberg understreger, at det især er det såkaldte Grundforløb 2-optag, man søger elever til.

- Vi har ikke så mange nye elever, der ikke kommer direkte fra folkeskolen som for blot fem år siden. Det er dem, vi gerne vil have kommer igen. Vi ved godt, at arbejdsmarkedet er gunstigt i disse år, og folk hellere vil arbejde, men det kan altid betale sig at blive uddannet. På Grundforløb 2 er man på skole i 20 uger, og så kommer man i lære i en virksomhed.

Dennis Kindberg fortæller også, at man har et særligt tilbud til studenter, hvor man de kan tage grundforløb 2 på elektrikeruddannelsen på 10 uger mod de normale 20 uger.

Informationsmødet i Hjørring finder sted på M.P. Koefoeds Vej 10 i restauranten, mens mødet i Frederikshavn er i kantinen på Hånbækvej 30. Begge steder er tidspunktet fra kl. 13 til 15, og EUC Nord serverer lidt mad og drikke under mødet.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4